Znanost in tehnologija

Po motnjah WhatsApp spet deluje

San Francisco, 25. 10. 2022 11.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
A.K., STA
Komentarji
2

Aplikacija za izmenjavo sporočil WhatsApp po jutranjih težavah znova deluje. Delovanje je bilo moteno tudi v Sloveniji. Razlog za mrk aplikacije še ni znan.

Delovanje priljubljene aplikacije za izmenjavo sporočil WhatsApp je bilo moteno tudi v Sloveniji. Uporabniki z vsega sveta so o težavah aplikacije, ki je v lasti družbe Meta, začeli poročati v jutranjih urah. Težave WhatsAppa so zabeležili na Downdetectorju, spletni strani, ki spremlja izpade spletnih strani in aplikacij po svetu, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Downdetector je v jutranjih urah zabeležil okoli 30.000 prijav nedelovanja WhatsAppa.

WhatsApp
WhatsApp FOTO: AP

"Seznanjeni smo s tem, da imajo ljudje trenutno težave s pošiljanjem sporočil in trudimo se, da zadeve rešimo kar se da hitro," so za Business Today pojasnili v podjetju Meta, pod okrilje katerega sodi WhatsApp.

Družba Facebook, ki se je pozneje preimenovala v Meto, je aplikacijo kupila leta 2014 za 19 milijard evrov. WhatsApp ima okoli dve milijardi uporabnikov.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

kure bedne
26. 10. 2022 21.26
+1
Tudi facebook, twiter in ostala jajca lahko takoj izklopijo. Včasih tega ni bilo in smo se tut imeli fajn. Tle gor pa sama preseravanja, laži in zavajanja.
preprostež
26. 10. 2022 17.09
+1
Zaradi mene ga kar ugasnite.