Znanost in tehnologija

TV-aplikacije VOYO za pametne televizorje

Ljubljana, 17. 06. 2020 10.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Razvojna ekipa PRO PLUS-a je predstavila nove aplikacije za pametne televizorje Philips z operacijskim sistemom Saphi Smart TV, Hisense z operacijskim sistemom Vidaa ter novo aplikacijo za set-up boxe operaterja T2.

S tem je VOYO razširil nabor aplikacij za pametne televizorje na vse vodilne blagovne znamke pametnih televizorjev in set-up boxov. VOYO sicer najdete tudi pri LG z operacijskim sistemom Web OS, Samsung z operacijskim sistemom Tizen, Android TV (Sony, Bravia, Sharp, Philips, Toshiba), novo aplikacijo za Apple TV 4. in 5. generacije in Chromecast, ter na set-up boxih Telekoma Slovenije – NEO in Telemacha – EON.

VOYO - šest raznolikih sklopov s popolnoma novo izkušnjo 

VOYO poglej v prihodnost: 24-urna predpremiera POP TV produkcije, 

VOYO šport: športni spektakli v živo, kjerkoli že ste, 

VOYO serije: zagotovite si svojo dozo dnevne drame, 

VOYO risanke: vse najboljše risanke, sinhronizirane v slovenščino, 

VOYO originali: originalne slovenske serije, 

VOYO izbrani: festivalski filmi, dokumentarci, evropske serije. 

"Našega razvojnega zagona ekipe POP Online epidemija ni ustavila. Pospešeno lansiramo in posodabljamo aplikacije za vse vodilne blagovne pametnih televizorjev in set-up boxe TV-operaterjev. Tako uvajamo vse sodobne funkcionalnosti, ki so jih VOYO uporabniki vajeni na spletni strani in mobilnih aplikacijah, tudi na velikem zaslonu, za čim bolj enovito uporabniško izkušnjo na katerikoli napravi," je pojasnil Blaž Bezek, vodja VOD storitev.

Voyo
Voyo FOTO: POP TV

Prenovljen in dovršen dizajn, izboljšana uporabniška izkušnja ter udobno spremljanje več kot 5.000 TV-naslovov odslej odlikuje nove aplikacije VOYO tudi na pametnih televizorjih različnih generacij. Aplikacije nudijo sodobne uporabne funkcionalnosti, ki izboljšujejo uporabniško izkušnjo, preglednost in dostopnost vsebin: avtomatsko predvajanje epizod naprej, shranjevanje priljubljenih vsebin, hitro predvajanje risank, nadaljevanje z ogledom na drugih napravah, dovršen starševski nadzor, seznami priporočenih vsebin, upravljanje z naprednimi pametnimi daljinskimi upravljalniki.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3