Tuja scena

Odkrili so mu kožnega raka

Los Angeles, 22. 11. 2013 07.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

45-letni hollywoodski zvezdnik Hugh Jackman je razkril, da so mu odkrili kožnega raka. Na nosu so mu zato odstranili neobičajno brazgotino, igralec pa je fotografijo z obližem že delil z oboževalci na Instagramu.

Igralcu so na nosu odstranili brazgotino.
Igralcu so na nosu odstranili brazgotino. FOTO: Instagram

Hugh Jackman se mora za zgodnje odkritje kožnega raka zahvaliti ženi Deborri-Lee Furness. Prav ona je bila namreč tista, ki ga je prepričala, naj obišče zdravnika zaradi brazgotine na nosu.

Zdravniki so po natančnem pregledu ugotovili, da ima 45-letni igralec kožnega raka bazalnih celic in zvezdniku neobičajno brazgotino takoj odstranili.

''Deb mi je rekla, naj si dam pregledati znamenje. Imela je prav! Odkrili so mi rakave celice. Prosim, ne slepite se. Pojdite na pregled in uporabljajte sončno kremo,'' je pod fotografijo na Instagramu, na kateri pozira z obližem na nosu, zapisal igralec.

Kožni rak bazalnih celic je sicer najbolj razširjena oblika kožnega raka, ki nastane iz bazalnih celic podkožja. Za to obliko raka vsako leto zboli več kot milijon ljudi po vsem svetu.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

soul0nsale
23. 11. 2013 11.08
+2
on je car, upam da je zdej vse kul
pixna
22. 11. 2013 12.27
+7
Malo za šalo: kot Volverine lahko kar sam sebe pozdravi. :) Sicer pa mu vsekakor želim okrevanje in da je to to, da ne bodo odkrili še kje kakšne tvorbe.
aghr
22. 11. 2013 11.49
+7
Upajmo, da bo ozdravel. Je zelo primeren za Može X.
misa17
22. 11. 2013 08.49
+51
Zoperna zadeva je tole. Tudi jaz sem čisto slučajno šla do dermatologa, za čisto neke druge zadeve, potem pa še zdravnico vprašam, kaj meni za 1,5 cm majhno znamenje, bolje rečeno lepotno piko na levi roki. Bil je melanom že 4mm v globino....pod nujno v bolnico in naslednji dan so mi ga odrezali. Ko so naredili raziskavo, so zaradi agresivnosti naredili čez 2 meseca še 2cm varnostni rob. Sedaj imam kontrole vsakih 6 mesecev in zmeraj se mi na novo odkrije kakšno novo znamenje, da moram na operacijo. Poseg ni zahteven, okrevanje je hitro. Dragi moji, bodite previdni še na tako majhno znamenje....
orome
22. 11. 2013 08.12
+17
Upam da bo Logan uredi !