Pop in

Osvobodite Katie!

Los Angeles, 11. 06. 2005 00.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Domnevna romanca med Tomom in Katie je spodbudila spletno kampanjo, v kateri se njeni jezni oboževalci zavzemajo za njeno "rešitev".

Se bo igralka s pomočjo te majice spametovala?
Se bo igralka s pomočjo te majice spametovala? FOTO:

Spletna stran FreeKatie.net je posvečena "gibanju za osvoboditev Katie, mlade, perspektivne igralke, ki so jo ugrabile neznane sile". Ustvarjalka pa je mnenja, da je tudi eno poletje v Tomovem "ujetništvu" za Katie odločno preveč.

Spletna stran je zamisel Sheile Cameron, ki je dejala, da jo je navdihnila Tomova predstava na šovu Oprah Winfrey, ko se mu je "trgalo" kot zaljubljenemu najstniku.

"Hotela sem le na smešen način komentirati patetično medijsko romanco med igralcema. Vsi se počutimo nekoliko nelagodno, ko ju gledamo, sedaj pa lahko na strani vsak pove svoje mnenje o njima," se zagovarja avtorica.

Podjetna Sheila pa je izdala tudi kolekcijo majic, kap, nalepk in kavnih skodelic, vse z napisom "Free Katie", ki naj bi sporočilo ponesle po vsej Ameriki.

A kljub očitnim naporom oboževalcev par še naprej uživa v soju žarometov, v zraku pa je menda celo zaroka, saj je Tom namignil, da bi se rad s Katie nekoč poročil.