Ljubezen po domače

Petke zamenjala za gumijaste škornje in studio za čudovito naravo

Ljubljana, 10. 06. 2016 10.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Tanja Postružnik Koren je lastnica tistega širokega nasmeha in odprtega srca, ki se skupaj z osmerico osamljenih kmečkih src podaja na iskanje najlepše jesenske ljubezenske zgodbe. Spoznali jih boste že to nedeljo ob 20.00 na POP TV in VOYO, kaj o njih pravi voditeljica pa preverite v videu!

Tanja Postružnik Koren je voditeljica nove romantične resničnostne oddaje.
Tanja Postružnik Koren je voditeljica nove romantične resničnostne oddaje. FOTO: Mankica Kranjec

Tajna Postružnik Koren je aktivna in atraktivna ženska. V prvi vrsti mama, gospodinja, žena in zagrizena športnica, ki rada teče. V toplem objemu svojega doma se ukvarja tudi s kuho, peko slastnih tort, nabiranjem vseh mogočih zelišč in obdelovanjem domačega vrtička, daleč največ pa ji pomeni družina.

V zadnjem času pa se vsestranska Tanja posveča predvsem vodenju nove romantične resničnostne oddaje Ljubezen po domače, ki že to nedeljo ob 20.00h prihaja na POP TV in VOYO. Ko smo jo vprašali, kakšni so bili občutki, ko je izvedela, da bo prav ona krmarila med pristnimi emocijami, ki jih ponuja ljubezen na deželi, je dejala, da je bila sprva presenečena, a hkrati izredno počaščena: "V čast mi je, da me vidijo kot žensko, ki jo zanima podeželje, ki jo zanimajo ljudje, odnosi," je dejala.

Oddaje se Tanja zelo veseli, najbolj razburljivo zanjo pa bo zamenjati petke za gumijaste škornje in scenografijo televizijskega studia za neokrnjeno naravo. Emocije, ki bodo v iskanju ljubezni vsekakor prišle do izraza pred in za kamero, pa bo prepusitla svojim sogovornikom.

Tanja se bo z osmerico srčnih kmetov podala v čudovito okolje slovenskega podeželja.
Tanja se bo z osmerico srčnih kmetov podala v čudovito okolje slovenskega podeželja. FOTO: Mankica Kranjec

Ko smo jo povprašali prav o njih, o osmerici srčnih kmetov, ki bodo iskali ljubezen svojega življenja, ni skoparila s pohvalami: "Na ogled smo predstavili 8 gospodarjev in o njih vem samo lepo. So zabavni, inteligentni in izredno  sposobni. Da so prišli do svojega cilja pa so pošteno garali."  Pri dekletih jih bo, po besedah voditeljice, najbolj prepričalo predvsem to, da bodo zabavne, pridne, delovne, preproste, "in bodo na domačijo prinesle nekaj tistega, kar njim manjka, tisti manjkajoči košček." 

Več o vsestranski voditeljici preverite v video vsebini, nedeljo zvečer pa si rezervirajte za romantiko. Bodite z nami ob 20.00 na POP TV in VOYO v Ljubezni po domače!

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

CIGU MIGU
13. 06. 2016 11.14
+2
jaz bi kar tanjo peljal domov-je kar prisrćna in nič zafnana--ena redkih--bravo
biser2011
12. 06. 2016 13.23
+4
upam, da bo oddaja pristna in vredna ogleda - ne podobna bb......
Aijn Prenn
12. 06. 2016 12.05
-1
A tale je s kmetov??
stajerc3
12. 06. 2016 11.44
+3
BŠK
10. 06. 2016 16.09
-2
Zakaj si se tako pokreljala? Pridi da te popeljam z Unimog-om!
ecnarf
10. 06. 2016 12.10
+0
Lari fari...........................................