19°C

24 vprašanj z Brankom Čakarmišem: Moja najljubša serija je Ja, Chef!

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
Katja Dobrijević /
Jesenska programska shema je že v polnem zagonu in na POP TV ter na VOYO lahko spremljamo nekatere najbolj priljubljene vsebine pri nas, med drugim tudi Kmetijo in Ljubezen po domače, v kratkem pa se nam obeta še nova sezona šova Slovenija ima talent. O osmi sezoni, o VOYO in o vsebinah, ki jih nudijo naši programi, smo tokrat na hitro govorili s programskim direktorjem Brankom Čakarmišem.

Tokrat smo Branka Čakarmiša prosili, naj nam razkaže studio šova Slovenija ima talent, v katerem so do zdaj posneli že dve avdicijski oddaji. V prihodnjih dneh pa bodo posneli še tri, nato pa se nam že zelo kmalu obeta polfinale, ki ga ekipa snema v živo.  

Med razkazovanjem studia je Branko odgovoril na 24 vprašanj, med drugim je spregovoril tudi o še neuresničeni poslovni želji. Med hitrimi vprašanji pa je Branko pokazal tudi, kakšen je njegov glasbeni okus, povedal, katera je bila zadnja knjiga, ki jo je prebral, in izpostavil svoj najljubši film.  

Slovenija ima talent kmalu na POP TV: postani 5. žirant!

Osma sezona šova Slovenija ima talent, ki vsakič navduši z različnimi nastopajočimi, se že zelo kmalu vrača na POP TV. Na vroče žirantske stole se poleg Branka vračajo še Ana Klašnja, Marjetka Vovk in Lado Bizovičar. Voditelja oddaje bosta vedno zabavna Peter Poles in Sašo Stare.

Letošnje oddaje si lahko ne glede na trenutno epidemiološko sliko ogledate tudi v živo. Pohitite s prijavami, saj gredo vstopnice za med. Za ogled v živo se lahko prijavite TUKAJ.

PREBERI ŠE
Postani del televizijskega šova