Domača scena

Abrahamovka Petra Kerčmar: Naj mi življenje prinese, kar želi

Ljubljana, 15. 03. 2024 13.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Katja Dobrijević
Komentarji
0

15. marca praznuje naša voditeljica informativne oddaje 24UR Petra Kerčmar. Letošnje leto ji je prineslo nov mejnik, praznuje namreč 50. rojstni dan. Pravi, da se življenje zdaj šele začenja in da se veseli vsakega dneva posebej ter druženja z njej ljubimi ljudmi. In praznovanje?

"Čestitke danes kar dežujejo in res sem vesela, da imam ob sebi tako izjemne ljudi. Velik poklon vsem. Čudoviti so," je za 24ur.com povedala Petra Kerčmar in dodala, da bo abrahama praznovala na Obali z družino: "S sinom Aljažem, nečaki Žakom, Lizo in Valom, ki so že ves mesec pripravljeni in se neizmerno veselijo. Res jih imam rada iz srca. Tako da bo danes zelo luštno."

Petra letos ne praznuje le 50. rojstni dan, ampak tudi 20 let, odkar sedi na voditeljskem stolčku najbolj gledane informativne oddaje v Sloveniji. "Posebnih ciljev in novih mejnikov nimam. Naj mi življenje prinese, kar želi in kar mi je namenjeno. Veselim se vsakega leta, vsakega dne posebej in druženja z meni ljubimi ljudmi."

In kaj je po Petrinem mnenju najbolj pomembno v življenju? "Da si pomirjen sam s seboj, da se veseliš življenja, vsakega bolj ali manj lepega trenutka. Z vsakim letom, vsako gubico rasteš in dobiš nove izkušnje. In se že veselim naslednjih 50 (smeh)!"

Dodaja, da si za rojstni dan želi samo ene stvari, in sicer da je s svojimi najbližjimi ter da so zdravi, veseli in uspešni. "Res jih imam rada," dodaja Petra.

Petra, tudi iz uredništva 24ur.com ti želimo vse najboljše!