Domača scena

Aljaž Škorjanec se vrača na parket britanskega šova Zvezde plešejo

London, 10. 07. 2024 09.58 | Posodobljeno pred 8 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Slovenski profesionalni plesalec Aljaž Škorjanec se po dveh letih vrača na plesni parket britanske različice šova Zvezde plešejo. Nova sezona se bo začela jeseni, skupaj s preostalimi 14 plesalci, ki bodo zaplesali ob jubilejni 20. obletnici oddaje. 34-letni Slovenec je za dejal, da se vrnitve pred kamere in gledalce zelo veseli.

Aljaž Škorjanec se jeseni po dveh letih premora vrača v britansko različico šova Zvezde plešejo. Slovenski plesalec se bo ob 20. obletnici oddaje pridružil še 14 profesionalim plesalcem, ob novici, da se vrača, pa je 34-letnik za BBC dejal, da je navdušen. Škorjanec je marca 2022 na Instagramu sporočil, da se po desetletju poslavlja od šova, v času sodelovanja v šovu pa je že v prvi sezoni v paru z manekenko Abbey Clancy osvojil plesni pokal, leta 2017 pa je z igralko Gemmo Atkinson pristal na drugem mestu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Med devetletnim plesanjem v šovu sem neizmerno užival, v času, ko sem bil odsoten, pa sem postal oče, kar je že samo po sebi izziv. Sedaj sem pripravljen, da znova izkusim čarovnijo šova Zvezde plešejo. Čutim, da je prav, da se vrnem. Pogrešal sem zabavo, bleščice in seveda žirijo in upam, da bo moja hči Lyra ponosna name!" je še povedal Škorjanec.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Plesalec in njegova žena Janette Manrara, ki je v šovu osem let sodelovala kot profesionalna plesalka, sta se julija 2023 razveselila prvorojenke, ki sta jo poimenovala Lyra. Par se je poročil leta 2017, javno pa sta spregovorila tudi o težki poti zanositve in postopkih umetne oploditve, s pomočjo katerih sta nato dobila hčerko.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Manrara je ob novici, da se mož vrača v šov, delila fotografijo Škorjanca s hčerko in pripisala: "V šovu Zvezde plešejo sva skupaj nastopila leta 2013, ob 20. obletnici pa se bova oba vrnila na vaše ekrane! Vesela sem, da bo lahko država znova uživala ob pogledu na najbolj nasmejanga moškega!" Janette bo vodila spremljajočo oddajo šova.

Škorjanec je poleg manekenke Abbey Clancy in vplivnice Gemmo Atkinson zaplesal še z manekenko Daisy Lowe, igralko Helen George in poslovnico Saro Davies.

Njegove vrnitve v šov se veseli tudi ekipa, izvršna producentka Sarah James pa je dejala: "V devetih sezonah je postal favorit gledalcev po vsej državi in prepričana sem, da so ga vsi ponovno pripravljeni sprejeti, ko bomo skupaj obeležili 20. obletnico."

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

wsharky
10. 07. 2024 10.23
-3
zmanjkalo denarja?
Rožice so zacvetele
10. 07. 2024 11.26
+4