18°C

Bizovičarjeva izbranka Anela Šabanagić objavila redke hčerkine fotografije

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
67
Nekdanja manekenka Anela Šabanagić in njen izbranec, priljubljeni voditelj in igralec Lado Bizovičar, ki se jeseni vrača za žirantsko mizo šova Slovenija ima talent, sta s hčerkama uživala v Rovinju. Anela je nekaj utrinkov s poletnega oddiha delila s sledilci na Instagramu, kjer je prvič objavila tudi fotografijo svoje prvorojenke.

Lado Bizovičar je z družino dopustoval na hrvaški obali.
Lado Bizovičar je z družino dopustoval na hrvaški obali.FOTO: POP TV

Anela Šabanagić, ki je, odkar je postala mamica, svojo manekensko kariero dala malo na stran, letos z družino za počitniški oddih izbrala hrvaško obalo. Anela mamica dveh hčerk je v svoji zadnji objavi na Instagramu združila nekaj utrinkov, ki so nastali med dopustom v Rovinju. Med drugim je prvič delila tudi fotografijo, na kateri v naročju drži prvorojenko, ki bo avgusta dopolnila tri leta. Pri tem je seveda hčerkin obraz obrnila stran od kamere, obe pa ob sončnem zahodu uživata v čudovitem razgledu na večerni Rovinj. 

Tako Anela kot Lado Bizovičar sta se že na začetku zveze odločila, da svoje zasebnosti ne bosta delila z javnostjo, a občasno Anela svoje sledilce in oboževalce razveseli z vpogledom v družinsko življenje. Pod objavo fotografij je mamica dveh hčerk zapisala: "Morje, borovci, črički, odlična morska hrana in naše prve počitnice skupaj kot štiričlanska družina." In tako potrdila, da je z njimi tudi Lado, ki ni prevelik ljubitelj družbenih omrežij, saj jih uporablja zgolj za promocijske namene svojih projektov, oboževalcem pa za zdaj ne da vpogleda v svoj vsakdan. Sodeč po fotografijah na družbenih omrežjih, je par užival v dolgih poletnih večerih in morski hrani, ki sta si jo privoščila. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Lado si je tako napolnil baterije za pestro jesen, ko ga bomo po dolgem času spet lahko spremljali po televiziji, saj se kot žirant vrača z osmo sezono šova Slovenija ima talent. Če imaš tudi ti kakršne koli spretnosti, pa naj bo to petje ali ples ali kaj tretjega, ne odlašaj in se prijavi. Na Talentih namreč ni omejitve, saj oder sprejema vse, ki se želijo pokazati širši javnosti in žiriji – letos bodo v njej znova Lado Bizovičar, Branko Čakarmiš, Ana Klašnja in Marjetka Vovk. Vedno nagajivo žirantsko omizje pa bosta krotila voditelja Peter Poles in Sašo Stare.

Slovenija ima talent
Slovenija ima talentFOTO: POP TV