Domača scena

Boštjan Romih se po 20 letih zakona ločuje

Ljubljana, 15. 03. 2024 10.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Televizijski in radijski voditelj Boštjan Romih je potrdil govorice, da se z ženo Laro po 20 letih zakona ločujeta. 47-letnik je razkril, da sta že v postopku razveze, a nekdanja partnerja ostajata v dobrih medsebojnih odnosih. Romihova imata skupaj tri otroke, v tem za družino težkem času pa je zaprosil tudi za spoštovanje zasebnosti.

Boštjan Romih se ločuje. 47-letni radijski in televizijski voditelj se po dveh desetletjih zakona razhaja z ženo Laro, s katero sta se poročila leta 2004, poroča revija Suzy. Spoznala sta se že v študentskih letih, ko sta skupaj pela v pevskem zboru, skupaj pa imata dve hčeri in sina, ki so že v najstniških letih.

Boštjan Romih
Boštjan Romih FOTO: POP TV

Voditelj je v preteklosti že večkrat dejal, da je ob njegovem delu težko usklajevati še družinsko življenje, a ob tem poudaril, da se z dobro organizacijo vse da. Leta 2016 je povedal, da v njihovi družini ni klasične delitve dela po spolu in z ženo oba delata vse. Ker je to za družino težko obdobje, je zaprosil za razumevanje in spoštovanje zasebnosti, razkril pa je tudi, da z Laro že nekaj časa živita ločeno.