Domača scena

'Brez Maje ne bi prišel v finale!'

Ljubljana, 25. 05. 2018 09.41 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
J.St./B.T.
Komentarji
0

Pred finalom druge sezone spektakla Zvezde plešejo, ki se nezadržno približuje, smo se pogovorili z Gašperjem Rifljom in Majo Geršak. Spregovorila sta o svoji enajsttedenski poti, učenju plesa in medsebojnih iskricah.

"Gašper mi verjame in gre z mano. Odlično sodelujeva in zelo uživam," pravi Maja.
"Gašper mi verjame in gre z mano. Odlično sodelujeva in zelo uživam," pravi Maja. FOTO: Bor Slana

Kot vemo, se je v polfinalni oddaji Zvezde plešejo poslovila Rebeka Dremelj, poleg Natalije Gros in Mihe Perata ter Gorke Berden in Andreja Rebule pa sta v finalu tudi Gašper Rifelj in Maja Geršak.

Spregovorila sta o tem, kakšni so njuni občutki pred velikim finalom, kar bo za vse tri pare največja preizkušnja, najprej pa bo vsak par moral opraviti "popravni izpit" in zaplesati ples, za katerega sodniki menijo, da je bil njihov najšibkejši.

Gašper je sicer na začetku povedal, da si želi plesati v vseh oddajah. "Ta želja se mi je izpolnila. Plesala bova v vseh oddajah. Srečen sem, da je ves trud, ki sva ga vložila, poplačan. Zelo sem ponosen na Majo, ki mi od samega začetka daje močno podporo in brez nje zagotovo ne bi prišel do sem," je prepričan.

Pohvalne besede pa ima za Gašperja tudi Maja."Ko človeka ne poznaš, ne veš, kako in kaj, tako da je to kar velik pritisk, ampak sem hitro ugotovila, da je temu 100-odstotno predan in da ima talent, tako da je bila možnost napredka ogromna. Napredoval je gibalno in komunikacijsko. Izboljšal je nastop, vedno bolj je prepričljiv, ne naredit le plesnega nastopa, temveč celoten šov," o Gašperju meni Maja.

"Ne bi mogel dobiti boljše plesalke, noro sva se 'poštekala'. Dihava kot eno in potem se na parketu vidi, da sva se res dobro povezala," o Maji pravi Gašper.
"Ne bi mogel dobiti boljše plesalke, noro sva se 'poštekala'. Dihava kot eno in potem se na parketu vidi, da sva se res dobro povezala," o Maji pravi Gašper. FOTO: Bor Slana

Gašper je o "popravcu" dejal, da bo, tako kot do zdaj, poskušal ples sprejeti. "Seveda si želim, da bi bil kakšen hitrejši ples, kot je jive, ampak kar koli bo, bom zagrabil in verjamem, da bova super naredila. Toliko bolj se bom potrudil tudi zato, ker si želim vstopiti v superfinale in odplesati ples, ki sva si ga sama zbrala," je optimističen.

Glede najljubšega plesa je dejal, da se je najbolje počutil v osmi oddaji v paso doble, podobno dobre občutke pa mu je dal tudi tango. "Jaz imam rada čutne plese, tako da sta mi bila argentinski tango in rumba res zelo všeč. Ampak če pomislim, sem z Gašperjem začutila vsak ples. Vsako nedeljo je bil vsak ples nekaj posebnega," pa je povedala Maja.

Ne zamudite finalne oddaje Zvezde plešejo to nedeljo, ko bosta Gašper in Maja še zadnjič pokazala, kaj zmoreta. TUKAJ pa vas čaka še več utrinkov iz zakulisja.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.