Domača scena

Česa po mnenju Mojmirja Šiftarja na Odprti kuhni ne gre zamuditi?

Ljubljana, 22. 03. 2024 21.15 | Posodobljeno pred 30 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Anastasia Jović, E.M.
Komentarji
0

Ljubitelji hrane in gurmanskih užitkov so se poleg toplega spomladanskega sonca razveselili tudi odprtja priljubljene kulinarične tržnice Odprta kuhna. Dvanajsta sezona prinaša 50 ponudnikov hrane in pijače, med njimi je šest novih. Ker je izbira pestra, smo z ekipo poizvedovali, kaj so letošnji sladkorčki, klepetali s turisti in chefi.

Odprto kuhno so obiskali številni turisti, ki se te dni mudijo v prestolnici, in navdušile so jih različne jedi, atmosfera in lepo vreme. 

In česa po mnenju Mojmirja Šiftarja, novega žiranta šova MasterChef Slovenija, na Odprti kuhni ne gre zamuditi? Seveda dobrot, ki jih ponuja njegova stojnica, in pa jetrc gostilne Mihovec, ki so priljubljena med številnimi obiskovalci, kar je potrdila tudi Mojca Trnovec, žirantka v kuharski oddaji Mali šef Slovenije.

"Veliko različnih možnosti je, jedi z vsega sveta, tako da bi rekla, da je fino tu," je dejala ena izmed turistk, medtem ko so se stari znanci dogodka zatekli k preverjeno slastnim dobrotam. "Tako kot kuhar da srce v krožnik, moraš tudi ti s srcem jesti," pa je zaključil Šiftar.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.