19°C

Deželak Junak in njegova sanjska ekipa že na cilju!

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
K. Z. /
KOMENTARJI
76
Zaključila se je sedma dobrodelna akcija Radia 1 Deželak Junak! Voditelj Miha Deželak je letos kar 10 dni kolesaril po Sloveniji in zbiral denarna sredstva za otroke iz socialno šibkejših družin, da si bodo lahko privoščili nekaj brezskrbnih dni na morju. In na počitnicah bo tudi letos lahko uživalo veliko otrok, saj je Slovenija skupaj z Deželakom Junakom zbrala 821.044,72 evra!

Miha Deželak je danes na Debelem rtiču po 9. etapah zaključil svojo veliko dobrodelno pustolovščino DEŽELAK = JUNAK! Na morje bodo odpeljali 2.500 otrok, ki še niso preživeli počitnic na morju, nikoli okusili, kako slano je morje in celo takšnim, ki bodo morje videli ter občutili čisto prvič. 

Po 10 dneh kolesarjenja po Sloveniji se je tako končno vrnil v objem svoje družine, prijateljev, sodelavcev in na topel sprejem, kjer so ga pričakali sodelavci in podporniki akcije. Na velikem odru so ga pričakali voditelji Denis Avdić, Jana Morelj in Anja Ramšak, ki so bili presrečni, da je njihovemu prijatelju znova uspelo.     

Na njegovi poti so ga podpirali prijatelji akcije Rio Mare, AMZS in Zavarovalnica Triglav, ki so skrbeli za to, da je izvedba akcije sploh bila možna, saj je zaradi svoje razsežnosti velik produkcijski in finančni izziv. S svojim prispevkom so zagotovili, da je šel ves zbrani denar res za počitnice otrok. 

Koronavirus pasica nova