Đuro s fotografijo na izviren način podprl Đokovića

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
181
Najboljši teniški igralec Novak Đoković je pred dnevi sporočil, da se je okužil z novim koronavirusom. Podporo v tem neprijetnem obdobju mu je na Instagramu izkazal tudi igralec in režiser Branko Đurić Đuro, ki je objavil njuno skupno fotografijo.

Najboljši teniški igralec svetaNovak Đokovićje v torek javnosti razkril, da je okužen z novim koronavirusom. Na družbenih omrežjih se je oglasil tudi igralec in režiserBranko Đurić Đuro, ki je objavil njuno skupno fotografijo ter zraven zapisal posebno sporočilo: "Na zdravje, Novak!" Ob tem pa v ključnik oziroma hashtag zapisal ''veganski smothie'' in ''korona, pojdi domov''. S tem mu je seveda izkazal podporo in mu zaželel čimprejšnje okrevanje. Fotografija je pritegnila veliko pozornosti medijev na Balkanu.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Fotografija je bila posneta leta 2015, ko je družina Đurić dopustovala na otoku Žut na Kornatih, kjer se je družila s slavnim teniškim igralcem in njegovo ženo Jeleno. Đurova žena Tanja Ribič je takrat razkrila, da so imeli čast piti napitek, ki ga je pripravil teniški as, njena najstarejša hčerkaZala pa se je pohvalila, da je preživela nekaj najlepših dni dopusta: "Nekaj najlepših dni dopusta sem preživela na Žutu. Hvala! Hvala Novak za zajtrk. Jaz sicer ne bi dala dveh banan v smoothie, ker si vanj že dal kokosov sladkor. Ampak dobro, potrebujeva beljakovine. Mirno morje, ljudje."

 

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke