Domača scena

Goran Dragić z novo izbranko Greice Murphy v Sloveniji

Ljubljana, 18. 03. 2024 16.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Slovenski košarkarski as Goran Dragić je svojo novo izbranko Greice Murphy pripeljal v Slovenijo. Športnik se te dni mudi na domačih tleh, družbo pa mu dela nova boljša polovica, s katero sta trenutno v prestolnici.

Goran Dragić se mudi v Sloveniji, kamor je tokrat pripeljal tudi svojo novo izbranko Greice Murphy. Športnik in njegova boljša polovica sta obiskala prestolnico, kar potrjuje tudi fotografija, ki sta jo oba objavila na svojih Instagram profilih. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Športnik je z izbranko obiskal tudi UKC Ljubljana. "Danes je male bolnike in osebje na Pediatrični kliniki z obiskom razveselil slovenski košarkarski zvezdnik Goran Dragić, ki tudi po zaključku športne kariere nadaljuje svoje dobrodelno poslanstvo v okviru Goran Dragic Foundation. Simpatični Gogi si je prav za vsakega od otrok, ki so ga želeli spoznati, vzel čas, poklepetal je tudi z 'angeli v belem in modrem', kot je označil naše zdravnike, sestre in ostale, ki skrbijo za najmlajše na bolnišničnih oddelkih," so zapisali na Instagram in dodali: "Prinesel je tudi darila in obljubil, da se kmalu spet vrne."

Goran Dragić in Greice Murphy skupaj na obisku v Ljubljani.
Goran Dragić in Greice Murphy skupaj na obisku v Ljubljani. FOTO: instagram story - Goran Dragić

Spomnimo, košarkarski as je zvezo z novo izbranko potrdil februarja letos, ko je na spletu delil njuno skupno fotografijo. 

Svetlolaska, ki je osvojila njegovo srce, je ustanoviteljica in direktorica podjetja, investitorka, filantropistka in mati dveh sinov, Lucasa in Nicholasa. Njeno zdravstveno podjetje skrbi za zagotavljanje nege na domu pomoči potrebnim, na uradni spletni strani podjetja pa je mogoče prebrati, da je Greice kot 23-letno dekle prispela iz Brazilije v Ameriko.

Goran Dragić in Greice Murphy sta se čez lužo skupaj udeležila že več dogodkov, sedaj pa je športnik boljši polovici premierno razkazal tudi lepote svoje domovine.