-2°C

Goran Hrvaćanin: Rifle je stari maček, ki je namazan z vsemi 'žavbami'

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
K.D. /
KOMENTARJI
7
Slovenski komik, ki ga je Slovenija lahko spremljala v enem najbolj uspešnih slovenskih filmov Pr' Hostar, je za naš portal spregovoril o novi predstavi Optimisti, v kateri se bo virtualno družil z Ladom Bizovičarjem in Janezom Hočevarjem - Rifletom.

Goran Hrvaćanin
Goran HrvaćaninFOTO: Sebastjan Oblak

Obeta sem nam povsem nova oblika predstave. V kratkem si bomo lahko ogledali povsem novo in izvirno idejo, ki si jo je zamislil Lado Bizovičar. Skupaj z Janezom Hočevarjem - Rifletom in Goranom Hrvaćaninom namreč pripravlja prvo spletno interaktivno predstavo Optimisti, ki bo premiero doživela v nedeljo, 17. januarja.

PREBERI ŠE
Goran, Rifle in Lado ustvarili prvo spletno interaktivno predstavo Optimisti

"Ne vem točno, na čigavem zeljniku je zrastla ideja, predvidevam, da na Ladovem, jaz sem bil povabljen zraven, ko je bila zasnova že oblikovana," je za 24ur.com povedal Hrvaćanin, ki bo 17. januarja Slovenijo zabaval skupaj z drugima dvemaoptimistoma. 

PREBERI ŠE
Janez Hočevar - Rifle: Začuda z Ladom Bizovičarjem super sodelujeva

Rifle je povedal, kaj po njegovem mnenju pomeni spletna interaktivna predstava. A kot je 81-letnik pojasnil, ni ravno najbolj računalniško pismen in da zna le kupiti vstopnico na spletu, kar je po njegovem mnenju že veliko. Na vprašanje, kako sta ga z Ladom prepričala v sodelovanje, je Goran odgovoril: "Rifle je stari maček, ki je namazan z vsemi žavbami, tako da mu ne gre verjeti vsega, kar reče (smeh)."

Ne glede na dober odziv na novo predstavo Optimisti se zdi, da marsikomu še vedno ni jasno, kako bo predstava prek spleta interaktivna. Koliko vprašanj dobi Goran od svojih domačih in od prijateljev, češ, kaj sploh je ta predstava? "Zaradi omejitev se manj družim, ampak ob vsakem stiku (na varni razdalji, seveda), jim pojasnim, da ogled predstave najbolj razjasni vse dvome in predvsem ugibanja glede vsebine."

Koronavirus pasica november