Domača scena

Igralka Inja Zalta se je uspešno vrnila domov iz Los Angelesa

Ljubljana, 29. 03. 2020 12.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Slovenska igralka Inja Zalta, ki je pred dnevi sledilce prosila za finančno pomoč, se je znova oglasila na družbenih medijih, kjer se je vsem zahvalila za pomoč in sporočila, da je doma v Sloveniji.

25-letna igralka Inja Zalta, ki smo jo lahko spoznali v Usodnem vinu, se je pred časom preselila v Los Angeles, kjer je želela uresničiti svoje sanje, a ji je pandemija koronavirusa otežila razmere. Tako kot mnogim samozaposlenim kulturnikom je tudi njej začelo primanjkovati dela in posledično je ostala brez denarja. Zato je za finančno pomoč prosila sledilce na Instagramu. Sedaj pa je presenetila z novim videoposnetkom, kjer se je zahvalila vsem za pomoč in sporočila, da ji je uspelo priti domov v Slovenijo.

V opisu ob objavljenem videoposnetku se je svojim sledilcem opravičila, ker govori v slovenščini, a si želi slovenskim oboževalcem pojasniti položaj, v katerem se je znašla. "Hej. Jaz bi se rada vsem opravičila, ker vam še nisem odpisala ali pa poklicala nazaj, ampak to je bilo zame kar veliko in sploh nisem mogla gledati na telefon. Hvala. Hvala za vso podporo, za vse lepe besede, za vse komentarje, lepe, grde, za vsak dinarček, res iskreno iz srca hvala," je začela s svojo zahvalo.

Igralka, ki se je marsikomu prikupila v vlogi Nine Dolinar, ni pričakovala takšnega odziva: "Jaz si nisem predstavljala, da bo takšen odziv, sploh ne, in da bo takšna scena, sploh ne. In morate vedeti, da moj namen nikoli nikoli nikoli ni bil, da bi kogarkoli prizadela na kakršenkoli način ali pa da bi se kdorkoli slabo počutil. Res tega nisem želela."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Priljubljeno serijo Usodno vino si lahko ogledate na VOYO.

Dodala je, da je naredila tako, kot se ji je zdelo najboljše v tistem trenutku. Številni so se spraševali, zakaj ni za pomoč prosila znancev, na to pa je odgovorila: "V tistem trenutku sem potrebovala pomoč in jaz res nikoli ne prosim za pomoč. Očitno mi je bilo lažje prositi publiko, kot pa da bi rekla posamezniku, ali mi posodi nekaj denarja. Vem, da se to sliši čudno, ampak takšna sem. Rekla sem si: Inja, veš, čez kaj greš, v kakšni situaciji si, veliko bazo oboževalcev imaš in sledilcev, zakaj ne bi njih prosila za pomoč? Za neko simbolično, za kavico, ker če skupaj stopimo, lahko veliko naredimo. In sem si rekla, mogoče bom pa zbrala nekaj za to virusno obdobje v Los Angelesu." 

Tako kot številni drugi ljudje je čez lužo videla novo priložnost: "Jaz sem se tudi preselila zato tja, ker želim ustvarjati, kreirati, rasti, se učiti in sem vložila vse, kar sem imela, da sem šla tja in sledila svojim sanjam. Tudi veste, da jaz ne morem opravljati vseh služb, ker mi moje delovno dovoljenje tega ne dovoli in da je potrebno več tisoč dolarjev za to, da lahko sploh preživiš tam na mesec." 

Inja Zalta se je predstavila v seriji Usodno vino.
Inja Zalta se je predstavila v seriji Usodno vino. FOTO:

Inja je še dodala, da se zaveda, da je stanje v Sloveniji prav tako težko, obljublja pa, da se bo vsem, ki so ji pomagali, oddolžila: "Vem, da je v Sloveniji standard čisto drugačen in da smo vsi na istem trenutno in gremo čez težko obdobje, ampak jaz v tistem trenutku nisem vedela, kaj naj naredim, tako da hvala. Zdaj trenutno se mi zdi ideja čisto nora, kar sem naredila. Nisem sploh pomislila, kako se bo Slovenija res odzvala na vse skupaj. Sem že malo pozabila, kako je tukaj. Jaz se trudim in delam vse, kar lahko, tudi to bom povrnila na takšen in drugačen način, hvala, ker verjamete vame. Res zelo zanimiva izkušnja."

Da bodo oboževalci in sledilci ostali brez skrbi, pa je še dodala, da ji je uspelo priti domov. "Sem v Sloveniji trenutno, mi je uspelo. Hvala. Jaz upam, da bo šlo to čim prej mimo in da bomo vsi v redu. Tako da: držite se. Jaz vam pošiljam en velik topel objem, rada vas imam."

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA