Domača scena

'Imel sem možnost spoznati gorečo Natalijo'

Ljubljana, 24. 05. 2018 17.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
Avtor
J.St./J.S.
Komentarji
3

Finale druge sezone spektakla Zvezde plešejo je že skoraj tu, pred finalisti pa je največja preizkušnja. Z Natalijo Gros in Miho Peratom smo se pogovarjali o tem, ali sta pričakovala, da bosta prišla tako daleč, kateri je bil njun najljubši ples in kakšen mentor je Miha.

'Natalija je vedno od sebe iztržila tisti maksimum, ki ga je lahko.'
'Natalija je vedno od sebe iztržila tisti maksimum, ki ga je lahko.' FOTO: Bor Slana

V polfinalni oddaji Zvezde plešejo se je poslovila Rebeka Dremelj, tako so finalisti postali: Natalija Gros in Miha Perat, Gašper Rifelj in Maja Geršak ter Gorka Berden in Andrej Rebula.

Z Natalijo smo se pogovarjali o tem, kakšni so občutki pred velikim finalom. Ta bo za vse tri plesne pare največja preizkušnja, saj bodo morali najprej odplesati ples, za katerega sodniki menijo, da je bil njihov najšibkejši, tako da je pred njimi "popravni izpit".

Nekdanja vrhunska športnica priznava, da pred začetkom šova Zvezde plešejo ni pričakovala finala. "Pričakovala nisem, sem si pa zelo želela, tako da se mi je želja uresničila in sem zelo vesela," je povedala Natalija, katere plesni napredek je pohvalil njen plesni učitelj Miha Perat. "Pri vsakem plesu sem videl njen napredek, a seveda so ves čas tu tudi nihanja v kondiciji in vztrajnosti. To so vse normalne stvari pri takšnem športu, tako da je nihalo tudi pri Nataliji, a na koncu je vedno od sebe iztržila tisti maksimum, ki ga je lahko," je priznal Miha.

Sicer pa je Natalija radovedna, kateri ples bo dobila na "popravcu", kjer se bo vsekakor potrudila, da bo to njena vstopnica za superfinale, saj si srčno želi odplesati svojo superfinalno točko.

'Ogenj in strast – to sem jaz,' pravi Natalija.
'Ogenj in strast – to sem jaz,' pravi Natalija. FOTO: Bor Slana

V katerem plesu pa je najbolj uživala? "Zelo všeč so mi temperamentni plesi, tako da sta to zagotovo paso doble in argentinski tango. Ogenj in strast – to sem jaz, tako da mi je to všeč in rada izrazim tudi skozi ples," je pojasnila, Miha pa je dodal: "Tudi v meni je paso doble. To je tisti ples, ki ga čutim z vsem kar sem in mislim, da sem ga uspel tudi Nataliji delček predati. Ob tem lahko še dodam, da sem jo imel tako res možnost spoznati, ne samo pred televizijo, kot jo ljudje poznajo, ampak tisto gorečo Natalijo."

Ker je Miha že lani bil finalist, je tako z letošnjim vstopom v finale najuspešnejši plesalec oddaje Zvezde plešejo. "Ja, to mi je že kdo omenil, ampak tu gre seveda tudi zahvala lanskoletni plesalki Maji Martini Merljak in letos Nataliji," je skromno odvrnil. A seveda je to tudi posledica tega, ga je Miha dober mentor. Tako meni tudi Natalija: "Mislim, da se je premalo pohvalil. Njegove koreografije so zlata vredne, njegovo znanje je res zelo modro in njegova potrpežljivost je ... tu lahko rečem samo 'uau'!"

Skromni Miha pa je zaključil v svojem stilu: "Hvala. No, mogoče res preveč skromno na to gledam in moram pobrskati po svoji notranjosti ter biti sam sebi v ponos. Že 30 let sem v plesu in nanizal sem veliko lepih rezultatov in če to na uspešen način predajam naprej, je to to!"

Ne zamudite finalne oddaje Zvezde plešejo to nedeljo, ko bosta Natalija in Miha še zadnjič pokazala, kaj zmoreta. TUKAJ pa vas čaka še več utrinkov iz zakulisja.

  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

kr nekaj 1
25. 05. 2018 09.23
+3
Uff z tako baburo pa bi tud jaz zaplesal u višave
Praškovarit
25. 05. 2018 08.01
+4
upam, da sta se spečala oz.da je Miha samski. Nataliji privoščim fejst fanta
stokviz
24. 05. 2018 18.01
+17
Miha, ti si najboljši!!!