Domača scena

Kaja Vidmar in Šime Vrsaljko uživala v sprehodu ob morju z otroki

Koper, 03. 04. 2024 21.18 | Posodobljeno pred 18 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Kaja Vidmar zelo preudarno izbira, koliko zasebnega življenja deli s svetom. Oboževalce redko spusti v svojo intimno, zato vsaka njena družinska fotografija vedno dvigne veliko prahu. 28-letna vplivnica je nedavno razkrila, da sta si s partnerjem Šimetom Vrsaljkom in njunimi tremi otroki privoščila sprehod ob morju, kjer jim je družbo delal tudi njihov pasji prijatelj.

Kaja Vidmar s partnerjem Šimetom Vrsaljkom najbolj uživa v družinskem življenju. Nedavno si je simpatična družinica vzela nekaj trenutkov zase in se odpravila v naravo. Sprehodili so se ob morju, kjer je nogometaš skupaj s hčerko Viktorijo in sinom Brunom, ki ga ima iz pretekle veze, v vodo metal kamenčke. Mamica je medtem čuvala nekajmesečnega sina, čigar ime ni znano, ki je spal v vozičku, družbo pa jim je delal tudi pasji član družine.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Družinske trenutke je 28-letnica delila na družbenih omrežjih. Objavila je fotografijo in video, kako so uživali ob morju. Poskrbela je, da je vse posneto tako, da se ne vidi obrazov otrok, tako fotografija kot tudi videoposnetek pa sta nekoliko temnejša, kar je Kajin prepoznavni znak. Za opis je uporabila zgolj emoji srca.  

Slovenska vplivnica svoje zasebno življenje zelo redko deli z javnostjo. Vsaka njena objava na družbenih omrežjih, v kateri razkrije delček svoje intime, zato vedno znova razveseli številne oboževalce in nič drugače ni bilo niti s tisto, na kateri se sprehaja s svojo hčerko Viktorijo, ki jo je objavila v začetku marca. Čeprav je v vmesnem času objavila tudi nekaj svojih fotografij iz sodelovanj z raznimi blagovnimi znamkami, ni nobena pritegnila toliko pozornosti, kot tiste, ki omogočajo vpogled v njihovo družinsko življenje.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Racional-ec
03. 04. 2024 21.59
+2
Oh moj Bog, kaksna novica… 😂😂😂
Delavec_Slo
03. 04. 2024 21.52
+5
KDO PA STA TADVA
Delavec_Slo
03. 04. 2024 21.52
+1