DOMAČA SCENA

Kaja Vidmar ponosna ob Vrsaljkovem slovesu od hrvaške reprezentance

Zagreb, 23.09.2022, 16:28 | Posodobljeno pred 17 urami

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Nekdanja tekmovalka šova Zvezde plešejo in Playboyeva zajčica je izbrančevo slovo od nogometne izbrane vrste spremljala iz posebne lože na zagrebškem Maksimirju, čustvene trenutke pa delila na Instagramu.

Kaja Vidmar je s sledilci na Instagramu delila nekaj utrinkov z maksimirske zelenice, kjer je njen izbranec Šime Vrsaljko iz rok predsednika Hrvaške nogometne zveze Marijana Kustića in direktorja reprezentance Stipeta Pletikose prejel poseben dres s številko 52.  

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

30-letni nogometaš je na dogodku na zagrebškem stadionu prejel priznanje za vse, kar je v 11 letih storil za hrvaško nogometno reprezentanco. Zbral je 52 nastopov, Vrsaljkovo slovo od izbrane vrste pa je ponosno spremljala tudi Vidmarjeva, ki je ključne trenutke tudi posnela. 27-letnica je iz posebne lože podpirala očeta njune hčere Viktorije, ki je za hrvaške medije pred tem povedal: "To je na nek način čustven trenutek. Ne vem, kaj reči, to je čuden občutek. Ne vem, kaj pričakovati, ko bom stopil na igrišče, ampak ... če sem se nekaj odločil, za odločitvijo stojim 100-odstotno."

Šime se je od reprezentančnega dresa poslovil že ob koncu avgusta. Takrat je dejal: "Posloviti se ni lahko, saj je igranje za Hrvaško izpolnitev mojih sanj. Vendar, vem, da je čas. Vem, da je pošteno do reprezentance, do soigralcev, do selektorja. Zaradi tega mi je lažje. Lažje mi je, ker vem, da sem dal vse od sebe."

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Priljubljeno fotografijo, na kateri Vrsaljko leži na hrvaški zastavi in je nastala v času svetovnega nogometnega prvenstva v Rusiji leta 2018, je Kaja pred kratkim poustvarila, v pomoč ji je bila 6-mesečna hči. Ob fotografiji je zapisala: "Očka, zelo te imava radi! Ti si najin ponos."

PREBERI ŠE
Kaja Vidmar o zvezi z nogometašem: To je bila ljubezen na prvi pogled

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.