24°C

Katarina Uplaznik iz Masterchef Slovenija pričakuje prvega otroka

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
K. Z. /
KOMENTARJI
10
Tekmovalka sedme sezone kuharskega šova Masterchef Slovenija, Katarina Uplaznik, bo prvič postala mamica. To pa ni vse, pred kratkim se je tudi zaročila, nam pa je povedala, kako je njen Anže storil veliki korak in jo presenetil z zaroko. Katarina se je sicer že poslovila iz tekmovanja za pokal in naziv najboljšega kuharja te sezone, a pred njo so že novi življenjski izzivi.

Katarina Uplaznik, ki smo jo lahko spremljali v letošnji, že sedmi sezoni kuharskega šova Masterchef Slovenija, je sporočila veselo novico. Pravzaprav je s svojimi sledilci letos delila že kar dve pomembni novici. Maja je sporočila, da sta se z Anžetom zaročila, sedaj pa vemo, da pričakujeta tudi prvega otroka.

Katarina Uplaznik
Katarina UplaznikFOTO: Lumi Lumi fotografija

"Sam trenutek zaroke pa je kvalitete, kakršne je, saj naju je dragi Anže Skaza ujel na kamero, v fitnesu pa je bilo temno, samo v soju sveč. Zaročil me je na moj rojstni dan. Bilo mi je sumljivo, da bi se tako trudil s presenečenjem samo za rojstni dan, saj sem dobila navodila z lokacijo, kako naj bom oblečena, da bo za jesti, ni mi izdal popolnoma nič, kje je že cel dan in kaj počne. Tako sem vedela in sem svoj prstan že pred vstopom prestavila na drugo roko. Ko se je spustil na kolena, sem se - meni značilno - začela “režati”, pogledala prstan in rekla ja, ter se tudi sama spustila na kolena, da “revež” ne bo sam. Zaročil me je v fitnesu, kjer se je vse začelo," nam je zaupala Katarina in dejala še: "Zanimivo je, da sem si kakšni dve leti nazaj predstavljala najino zaroko in tudi sama sem si jo zamišljala v funkcionalni dvorani."

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

To pa ni edina vesela novica v življenju 27-letne Velenjčanke. Njeno življenje se bo že kmalu postavilo na glavo, saj bosta z zaročencem postala prvič starša. "Rok imam 21.8., imela bova fantka po imenu Titan," je posebej za nas razkrila Katarina in razložila, zakaj sta izbrala prav to ime: "Iron man je bil iz zlitine zlata in titana, “jekleni mož”, poimenovan po Titanih iz grške mitologije. Letos je tudi leto kovine."

Katarina je ob vstopu v šov Masterchef Slovenija dejala, da se je kuhanju kar dolgo izogibala, a je kuhalnico sčasoma vzljubila. Njena specialiteta so jetrca in polži, a njeno življenjsko poslanstvo se dogaja izven kuhinje. Je osebna trenerka in svetovalka, hkrati pa ustanoviteljica Centra Gibanja. Ljubiteljica borilnih športov pa se bo kmalu morala naučiti pripravljati tudi nekaj novih jedi, ki bodo posebej prilagojene otrokom.

Koronavirus pasica nova