DOMAČA SCENA

Klemen Prepelič bo drugič očka

Ljubljana, 18.11.2022, 21:36 | Posodobljeno pred 11 urami

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Slovenski košarkar, ki se je skupaj z reprezentanco nedavno uspešno uvrstil na svetovno prvenstvo, bo zopet očka. Veselo vest je s fotografijo na Instagramu sporočila njegova partnerka Tamara, ki pa ni edina, ki pod srcem nosi novega družinskega člana. Istočasno je noseča tudi njena dobra prijateljica Mihaela Polanec Berčnik, partnerka slovenskega košarkarja Jureta Pelka.

Klemen Prepelič bo drugič očka. Slovenski košarkar, ki se je skupaj z reprezentanco nedavno uspešno uvrstil na svetovno prvenstvo, bo novega člana družine pozdravil čez nekaj mesecev, novico o veselem pričakovanju pa je na Instagramu sporočila njegova partnerka Tamara. Športnik je s partnerko že očka simpatičnemu Teu.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Tamara pa ni edina, ki pod srcem nosi novega družinskega člana. Istočasno je noseča tudi njena dobra prijateljica Mihaela Polanec Berčnik, partnerka slovenskega košarkarja Jureta Pelka. Kolegici sta tako skupaj stopili pred fotografski objektiv in pokazali svoja nosečniška trebuščka.

PREBERI ŠE
Košarkarski podmladek: Prepelič s svojim sinom v igri na košu

Klemenov prvorojenec Teo je sicer tudi sam velik ljubitelj športa, velja pa tudi za očetovega največjega oboževalca. "Kot da bi se rodil na tribunah," je v pogovoru za SVET na Kanalu A povedala Klemenova soproga. "Z ženo ga bova podpirala, sam pa se bo odločil, kaj bo počel," pa je v pogovoru za SVET o sinu, ki kaže nadarjenost pri številnih aktivnostih, povedal Klemen. 

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.