0°C

Lea Sirk iz porodnišnice: Hvala vsem za čestitke

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
108
Lea Sirk, ki se je z izbrancem Alenom Hodžićem razveselila sina Taia, se je po porodu že oglasila na družbenih omrežjih. Simpatična pevka je delila 'selfie' s porodnišnice, ob tem pa se je zahvalila tudi za čestitke in dobre želje ob rojstvu njenega tretjega otroka.

Lea Sirk se je v tretje razveselila fantka.
Lea Sirk se je v tretje razveselila fantka.FOTO: Miro Majcen

"Hvala vsem za čestitke! Dobrodošel najin Tai, ki bo skupaj z Ael in Sio pravi TRIO (smeh)," se je na družbenih omrežjih oglasila Lea Sirk in ob tem objavila še selfie s porodnišnice, na katerem se ji je pridružil tudi izbranec Alen Hodžić. V nadaljevanju se je zahvalila tudi zdravniškemu osebju, ki ji je omogočilo lepo porodno izkušnjo: "Pa še ena lepa hvala osebju Splošne bolnišnice Izola, od prve do zadnje osebe."

Ponosna mamica je v ključniku oziroma hashtagu razkrila, da je deček Tai na svet prišel včeraj, 22. novembra. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Veselo novico o dečkovem rojstvu je v Instagramovi zgodbi najprej sporočil ponosni očka, ki je delil družinsko fotografijo, na kateri je njegova družina sporočila: "Dobrodošel, Tai. Čestitke mamici in tatiju."

Večer pred porodom je Lea s svojimi sledilci v Instagramovi zgodbi v pričakovanju rojstva sina delila zelo osebno sporočilo: "Lahko noč še zadnjič kot štiričlanska družinica." To je za Leo že tretji otrok, saj ima z nekdanjim izbrancem Gabrom Radojevičem dve hčerki, osemletno Ael in šestletno Sio

PREBERI ŠE
Lea Sirk in njen izbranec Alen sta se razveselila sina