13°C

Luka Dončić delil romantično fotografijo

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
14
Luka Dončić, slovenski košarkarski as, s svojo izbranko Anamario Goltes uživa na priljubljenem grškem otoku Mikonos. 21-letnik je po dolgem času na Instagramu, kjer običajno deli le fotografije s košarkarskega parketa, končno spet objavil fotografijo iz zasebnega življenja.

Eden najboljših košarkarjev na svetu Luka Dončić in manekenka Anamaria Goltes sta pred enim tednom pobegnila na počitnice, in sicer uživata na rajskem grškem otoku Mikonos. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Medtem ko je Anamaria med oddihom zelo aktivna na priljubljenem družbenem omrežju, saj je delila kar nekaj utrinkov in fotografij z grškega otoka, je njen Luka pri objavah nekoliko zadržan. Ta s svojimi sledilci in oboževalci na Instagramu za zdaj ni delil še nobene fotografije, ki bi razkrila, kje dopustuje. Sicer pa Luka že na sploh le redko deli fotografije iz zasebnega življenja. Njegov Instagramov profil je večinoma preplavljen z njegovimi športnimi dosežki in utrinki s košarkarskega parketa.

Luka je na začetku julija nazadnje objavil fotografijo, na kateri je bila tudi Anamaria. Vse do danes, ko je po treh mesecih objavil črno-belo fotografijo iz njunega zasebnega življenja, na kateri ga Anamaria poljublja na lice. Kot lahko vidimo, je košarkarski as med dopustom malo spremenil videz, saj si je pustil daljšo brado in brke.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

22-letnica je v Instagramovi zgodbi objavila čudovit pogled na osupljiv sončni zahod, pred nekaj urami pa sporočila, da se njune počitnice počasi zaključujejo in da uživa še v zadnjem jutranjem morskem razgledu.

Zaljubljenca sta letos praznovala 9. obletnico njune zveze. Spoznala sta se že v rosnih najstniških letih, ko je bil Luka star 12, Anamaria pa leto dni starejša.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Pasica koronavirus oktober