Luka Jezeršek: Boljše od vsake torte

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
A.R.
KOMENTARJI
12
Luka Jezeršek, kuharski mojster in sodnik kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija, je praznoval rojstni dan. Njegovi sodelavci pa so mu za osebni praznik pripravili prav posebno presenečenje.

Luka Jezeršek
Luka JezeršekFOTO: Nenad Cakić

Luka Jezeršek, vrhunski kuharski mojster in sodnik najbolj priljubljenega kuharskega šova pri nas MasterChef Slovenija, je te dni praznoval rojstni dan. Namesto klasične torte je od svojih sodelavcev prejel prav posebno torto – na leseni deski so mu pripravili nekaj kosov okusnega ocvrtega mesa, dodali malo dekoracije, nekaj koščkov limon in paradižnika, za piko na i pa še ognjemet za torto.

Posnetek presenečenja je slavljenec delil tudi na družbenih omrežjih.

"Boljše od vsake torte! Hvala za presenečenje dragi sodelavci!" je slavljenec zapisal pod video in tako dal jasno vedeti, da je velik ljubitelj ocvrtega mesa.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Spomnimo, da je kuharski mojster Lukaminulo nedeljo, 20. oktobra, praznoval sedmo obletnico poroke. Na svojem uradnem Instagram profilu je delil družinske fotografije, na katerih se prešerno smeji s svojo ženo Aleksandro. ''Pred sedmimi leti je bila sobota, taka pravljično lepa. In bila sva midva. Danes je nedelja, prav tako pravljično lepa zaradi nje, njiju in še ene štručke na poti."

Zakonca se bosta v kratkem razveselila tretjega otroka, več o tem pa nam je zaupal junija, ko je med drugim dejal: ''Spola še nisva izvedela, to bo presenečenje – tudi za naju."