Domača scena

Luka Šulić končno v naročju drži svojo hčerko

Ljubljana, 13. 06. 2019 15.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Štajerski violončelist Luka Šulić je pred dnevi dobil hčerko Hano. Ker je deklica pohitela s prihodom na svet, je bil glasbenik še vedno v Rimu, kjer je snemal svoj samostojni album. No, ponosni očka je zdaj končno dočakal srečanje s svojo malo princesko.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

''Hana, lepo te je spoznati, moja princeska,'' je pod fotografijo, na kateri v naročju drži svojo hčerko, zapisal svetovno znani glasbenik Luka Šulić, član dua 2CELLOS.

Spomnimo, da je Luka zaradi snemanja samostojnega albuma v Rimu zamudil rojstvo svoje hčerkice Hane, ki je pohitela in na svet prišla dva tedna pred napovedanim rokom.

Slavni glasbenik je z oboževalci na Instagramu pred tem delil tudi novico, da je album že končan: ''Posneto je!!! Ravnokar sem končal snemanje prvega samostojnega albuma - Vivaldi Four Seasons (aranžma za čelo sem naredil sam) - z neverjetnim orkestrom Accademia Disanta Cecilia, enim najboljših na svetu. Presrečen sem!"

Kot kaže, je zvezdnik uspešno zaključil še en projekt, sedel na prvo letalo in pohitel k svojim najdražjim ter se povsem posvetil družini.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

i141
14. 06. 2019 07.20
+19
24 ur bedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Komendator
13. 06. 2019 17.10
+17
Torej če daš srček čez otrokov obraz s tem odženeš vse pedofile, ki na internetu samo čakajo na objavljene slike dojenčkov?
mijam75
13. 06. 2019 17.53
-3
Srček čez obraz je zato, ker ne želi objaviti otrokovega obraza. Tudi starejšega sina nikoli ne objavi poslikanega direkt v obraz, ampak vedno iz profila ali od zadaj. S tem otrokom ostane vsaj nekaj zasebnosti, predvsem pa se izogne blesavim komentarjem, kjer ljudje ocenjujejo, kako otrok izgleda. Se popolnoma strinjam z njim, čeprav po mojem mnenju ne bi bilo treba objaviti sploh nobene slike. Ampak v današnjem svetu je promocija pomembna, najboljša pa je, če z ljudmi deliš dele zasebnega življenja.
Nekdo tam
13. 06. 2019 17.06
+19
Jao 24ur...drugih novic nimate? Kot pisanje: ta je postal očka,oni je postal že četrtič očka in to vsaki dan. Če ne očka,pa ta je postala mama,ona postala mama. Tudi mi smo starši in nismo obešali novic na vsak kandelaber,na pano-je,v medije...itd...
Levaki so izdajalci
13. 06. 2019 15.58
+15
Haha,...kdo kva?