Miha Kavčič pred lepotnim posegom: Botoks je naložba za prihodnost

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
T.Pi.
Miha Kavčič, ki smo ga spoznali v oddaji Kmetija, si namerava z vbrizganjem botoksa pomladiti obraz. S posegom se je spoznal že pred nekaj leti, saj verjame, da je to naložba za prihodnost. Zdaj želi, da bi mu poseg opravili sponzorsko.

Miha Kavčič, nekdanji tekmovalec priljubljenega šova Kmetija, je na svoji Instagramovi zgodbi (posnetek, ki izgine v 24 urah, op. a.) objavil, da načrtuje lepotno operacijo. Povedal nam je, da se si bo v čelo, okrog oči in med obrvi vbrizgal botoks in da to ne bo njegov prvi poseg. S takšnimi popravki se je že spoznal, ko si je pred nekaj leti z njimi pomladil oziroma, kot pravi sam, zamrznil obraz.

"To je lušten poseg, ki zamrzne obraz za pol leta. S tem, ko ga nekaj časa ne morem premakniti, ne povzročam gubanja in tako malo preložim staranje," je razložil Miha, ki je pojasnil, da tega ne dela pogosto, saj si med posegi rad vzame daljši premor. "Ko botoks popusti, si ga ne grem takoj vbrizgati še enkrat. Nekaj časa počakam, da se vsaj malo nagubam, saj verjamem, da so gube pri moških šarmantne – tako kot sivi lasje," razkriva Miha.

Miha Kavčič: "Gube pri moških so šarmantne – tako kot sivi lasje."
Miha Kavčič: "Gube pri moških so šarmantne – tako kot sivi lasje."FOTO: Instagram

Z objavo Instagramove zgodbe o lepotnem posegu je želel dobiti kontakt katerega od lepotnih kirurgov, ki bi mu poseg naredil sponzorsko, vendar je hkrati pojasnil: "Za popravek sem seveda pripravljen tudi plačati, saj je to naložba za prihodnost."

Sklepali smo, da se operacije ne boji, saj postopek očitno že dobro pozna. Povedal je, da gre za uveljavljen in raziskan poseg. "Pred kratkim so mi lasersko odstranili dioptrijo, kar je bilo veliko bolj zahtevno, zato mi vbrizganje botoksa ne predstavlja strahu," je pojasnil.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Posegi v telo so mu blizu

Opazili pa smo tudi, da si je Miha na roki naredil novo tetovažo, za katero je dejal, da nima posebnega pomena. "Včasih so za mojimi tetovažami stali neskončni pomeni, zdaj pa mi je pomembno le, da je lepa in obstojna," je priznal. Koliko pa jih že ima? Miha nam je navdušeno zaupal: "Ravno danes sem jih štel. Petnajst jih imam in do konca meseca bom zagotovo imel še pet novih, verjamem pa, da se pri številki dvajset ne bo končalo."

Razkril je še, da si želi lepotno popraviti tudi ustnice, vendar čaka, da se mu do konca uredijo zobje, saj bo le tako vedel, kakšne popravke sploh potrebuje.

Miha ima že petnajst tetovaž in si jih želi še več.
Miha ima že petnajst tetovaž in si jih želi še več.FOTO: Instagram

Miha je nekdanji tekmovalec šova Kmetija

Jeseni se na naše zaslone vrača izjemno priljubljeni šov Kmetija. Tudi letos bo zelo zanimiv, poleg tega pa lahko pričakujemo veliko novih tekmovalcev in nove lokacije. Miha bodočim tekmovalcem svetuje: "Bodite to, kar ste. Če se morate razjeziti, se dajte, samo da ste zvesti sami sebi."