8°C

Nika Kljun je sodelovala pri videospotu nove glasbene uspešnice

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.L. /
KOMENTARJI
28
Medije je dosegla lepa novica ponovnega uspeha naše neustavljive profesionalne plesalke Nike Kljun, ki je zaokrožila včeraj, na svetovni dan plesa. Nika je tokrat sestavila koreografijo za videospot pesmi Sanga Zoo, ki si ga je ogledalo že več kot 24 milijonov ljudi. V glavni vlogi je zaplesala tudi v uradnem plesnem videoposnetku za novo glasbeno uspešnico.

Nika Kljun je ta teden nanizala nov dosežek v svoji plesni karieri. Sestavila je koreografijo za videospot pesmi Sanga Zoo popularnih izvajalcev Abrahama Mateota, DaVidoja in Farruka. Pevec Farruko je eden od izvajalcev globalne uspešnice Calma, ki ima na na YouTubu že več kot 2 milijardi ogledov.

Nika Kljun
Nika KljunFOTO: osebni arhiv

Nika je za pesem Sanga Zoo sestavila celotno koreografijo, poleg tega pa je zaplesala še v glavni vlogi uradnega plesnega videospota. Pesem je na YouTubu dosegla že 24 milijonov ogledov, kar je gotovo potrditev dobrega dela izvajalcev in slovenske koreografinje. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Nika je ob izjemnem dosežku povedala, da pozdravlja vse Slovence, ki ljubijo ples. Mladim sporoča, naj ne nehajo sanjati, kljub oviram, ki jih v trenutnih časih prinaša koronavirus. Ljubiteljem plesa sporoča, naj s srcem ustvarjajo tisto, za kar čutijo, da so bili poslani na ta svet."Mladi imamo v sebi neverjetno moč in energijo. Izkoristimo jo za podporo dobrega in koristnega za naš planet in s tem tudi drug za drugega. Jaz sem se v življenju odločila za ples. Vabim vas k ogledu plesnega videa za pesem Sanga Zoo priljubljenih izvajalcev Abraham Mateo, DaVido in Farruka."

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

 Nika je trenutno v Avstraliji, kjer končuje 14-dnevno karanteno. Tja jo je povabila ena od ameriških televizij, a več o novem projektu še ne sme razkriti: "Znova se obeta nekaj lepega, več pa žal ne smem povedati. Naj še ostane skrivnost."

Plesalka, koreografinja in ambasadorka plesa je januarja za našo televizijo povedala, da je med pandemijo ostala v Združenih državah Amerike, ker ji kljub razmeram dela ni zmanjkalo, si je pa med koronakrizo vzela več časa za svoje bližnje.

Koronavirus pasica nova