21°C

Noseča Tjaša Hrovat Steklasa: Punčka je!

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
25
Kot smo že poročali, bosta pevka Tjaša Hrovat in njen mož, glasbenik Uroš Steklasa, novembra prvič zibala. Bodoča starša sta z javnostjo zdaj delila veselo novico, da pričakujeta deklico.

Tjaša in Uroš Steklasa bosta dobila hčerko.
Tjaša in Uroš Steklasa bosta dobila hčerko.FOTO: osebni arhiv

Pevka Tjaša Hrovat, ki se je širši javnosti predstavila v šovu X-Factor kot članica zasedbe S.W.A.G., in njen mož, glasbenik Uroš Steklasa, sta izvedela spol otroka. Družino in prijatelje sta povabila na manjše druženje, v sklopu katerega sta poskrbela za veliko presenečenje.

"Midva vedno iščeva dobre razloge, da se podruživa z družino in najboljšimi prijatelji. Dobra ideja se nama je zdela, da se zberemo tudi za to priložnost, sploh zato, ker so vsi že prej navdušeno pobirali stave, katerega spola bo dojenček. Ampak ta popularni izraz 'gender reveal' se nama je zdel tako klišejski in zelo se nama je zdelo zabavno, ko sva domače in najboljše prijatelje namesto na 'gender reveal' povabila na 'sex party' (smeh)," je za 24ur.com povedala bodoča mamica, ki je ob tem še dodala: "Pa še razlaga za tiste, ki šale ne razumejo: sex v angleščini pomeni spol (nasmeh). Tako kot družina in prijatelji sva tudi midva za spol dojenčka izvedela na zabavi. Na pregledu nuhalne svetline nama je ginekologinja rekla, da se vidi spol, in naju vprašala, če ga želiva izvedeti. Prosila sva jo, da spol napiše na listek, ki sva ga odnesla sorodniku, on pa je uredil vse ostalo."

Nebo nad Domžalami je razsvetlil veličasten ognjemet v odtenkih rožnate barve, ki je razkril, da bosta dobila hčerko."Punčkaaa jeee!" je Tjaša Hrovat Steklasa vzhičeno zapisala na Instagramu in s svojimi sledilci ter najdražjimi delila svojo neizmerno srečo. Ob tem je objavila utrinek večera, ki prikazuje, kako z možem objeta na ulici zreta v magično 'rožnato' nebo.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

"Nama je bilo res vseeno, katerega spola bo dojenček, veseliva se vsake male zmage, vsakega uspešnega pregleda posebej. Sva pa oba imela občutek, da bo deklica. Je pa res, da imam ogromno prijateljic, ki so tudi najprej izvedele za deklico, nekaj tednov kasneje pa so na pregledu ugotovili, da se v trebuhu pravzaprav skriva deček. Tudi na kaj takega sva pripravljena (nasmeh). Kakorkoli že bo, samo da bo dete zdravo!" je še dejala.

PREBERI ŠE
Tjaša Hrovat Steklasa o nosečnosti: Z Zanzibarja smo se vrnili trije

Spomnimo, da sta veselo novico, da bosta postala starša, naznanila prejšnji mesec na družbenih omrežjih, kjer sta med drugim zapisala: "Z neskončnim veseljem sporočava, da se nama novembra pridruži malo bitjece. Pa je končno prišel čas tudi za najino prelomnico, ki nama bo za vedno spremenila življenje. Ne da se z besedami opisati, kako zelo vesela sva."

Tjaša je nato v pogovoru za naš portal 24ur.com povedala, da je bila nosečnost načrtovana, saj sta si oba z Urošem že dalj časa želela postati starša. Za njima je tudi boleča izkušnja: lani za božič sta izvedela, da sta v veselem pričakovanju, a je Tjaša po šestih tednih začela krvaveti in imela spontani splav. A zdaj je v njuno življenje spet posijalo sonce in novo življenje. 

Med drugim nam je takrat še zaupala, da imata tako za deklico kot za fantka že izbrani imeni: "Kar se tiče izbire imena za otroka, sva bila kar hitro zmenjena in izbira je obema zelo všeč, bova pa ime otroka zadržala zase čisto do poroda (nasmeh)."

Koronavirus pasica nova