Domača scena

Plesalec Aljaž Škorjanec zaradi pandemije že en mesec živi ločeno od žene

London, 22. 11. 2020 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Slovenec Aljaž Škorjanec in njegova žena Janette Manrara, ki je po rodu Američanka, kot profesionalna plesalca letos nastopata tudi v 18. sezoni britanskega šova Strictly Come Dancing. Zaradi pandemije covida-19 morata dosledno upoštevati ukrepe in predpise televizijskega tekmovanja, zaradi katerih sta ločena že en mesec.

Janette in Aljaž morata biti zaradi oddaje ločena.
Janette in Aljaž morata biti zaradi oddaje ločena. FOTO: Profimedia

Priljubljeno plesno tekmovanje Strictly Come Dancing, ki se je začelo z otvoritveno oddajo 17. oktobra, v Londonu poteka že en mesec. V njem tekmujeta tudi izjemni slovenski plesalec Aljaž Škorjanec in njegova žena Janette Manrara, ki sta še vedno del tekmovanja in se borita za plesni globus. Aljaževa soplesalka je v tej sezoni radijska in televizijska voditeljica Clara Amfo, Janettin soplesalec pa je pevec Harvey Leigh Cantwell, bolj znan pod umetniškim imenom Hrvy.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Pandemija covida-19 je letos pošteno zagodla vsem, posledice pa čuti tudi priljubljena plesna oddaja na Otoku. Vodstvo oddaje je na začetku določilo pravila, in sicer se lahko profesionalni plesalci družijo le s svojimi plesnimi partnerji, kar pomeni, da sta slovensko-ameriška plesna zakonca prisiljena živeti ločeno do konca tekmovanja oziroma dokler tega oba ne zapustita.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Mislim, da se moramo vsi malo žrtvovati. Nekateri imajo otroke, ki jih nekaj časa ne bodo videli. Skupaj sva že več kot deset let in kot bi rekla Janette naj znova poudarim, da to niso moje besede: 'Včasih je dobro, če me nekaj časa ne vidiš,'" je pred dnevi za britansko revijo povedal Aljaž, ki je v Janette srečno zaljubljen že več kot desetletje. V prvi oddaji je voditeljico Claudio Winkleman zanimalo, kako se Janette sooča s tem, da mora biti ločena od moža.

"Všeč mi je!" se je pošalila, nato pa nadaljevala: "Ne, strašno ga pogrešam, ampak to sva morala storiti, ker je najboljše za oddajo. Komaj čakam, da začnem plesati s HRVY-jem." 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Janette pa je bila brez svojega moža tudi za svoj 37. rojstni dan, ki ga je praznovala 16. novembra. Simpatični in skoraj vedno nasmejani Aljaž je svoji slavljenki čestital na Instagramu, kjer je zapisal: "Vse najboljše, moja kubanska kraljica. Ljubim te."  Na njegovo čestitko se je seveda odzvala Janette, ki je v komentar zapisala: "Ljubim te bolj, kot bi lahko opisala z besedami, moj Bučko."

Prepričani smo, da bosta takoj, ko bo to mogoče, nadoknadila zamujene trenutke.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Koronavirus pasica november
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

meadow_007
22. 11. 2020 12.39
-2
Nobenga ne zanima kdo sta 2 xy človeka za katera prvic cujemo
brabusednet
22. 11. 2020 08.36
+8
Čestitke nekdanji sosed vsa čast za uspehe in srečno naprej.
dr.Megla
22. 11. 2020 08.19
+5
Bravo Bistričan, nazadnje smo se videli pri Lafu...