Domača scena
Oglas

Pozabite na botoks in izumetničen videz!

Ljubljana, 21. 05. 2018 01.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Staranje je naravni proces, ki se mu ni moč izogniti, to pa še ne pomeni, da se morajo leta odražati tudi na vašem obrazu. Kožo, ki je izgubila mladosten sijaj, zdravo elastičnost in postaja vedno bolj povešena, lahko spet pomladite, a le z izbiro prave kreme!

Krema proti gubicam
Krema proti gubicam FOTO:

Naravna krema, ki zares deluje

Gubic in močnih izraznih črt, ki po tridesetem letu ženske iz dneva v dan spravljajo v slabo voljo, se lahko hitro znebite tudi brez dragih operacij ali injekcij botoksa, ki so postale že tako običajne kot obisk frizerja. Tudi na našem tržišču je namreč na voljo izredno učinkovita krema proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron s 100 % naravnim hialuronom, ki z rezultati postreže že po 2 tednih uporabe. Naravna vlažilna krema, ki mimogrede tudi NI testirana na živalih, vidno zapolni globoke gubice, spodbuja naravno obnavljanje povrhnjice in kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi.

Pred in po 2 tednih uporabe kreme proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron.
Pred in po 2 tednih uporabe kreme proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron. FOTO:

Kako deluje?

Idealna kombinacija 100 % naravne hialuronske kisline in senzacionalne 4D Anti-Wrinkle formule proti gubicam zagotavlja, da je Lux-Factor 4D Hyaluron krema varna in dokazano učinkovita terapija proti gubam. S klinično in dermatološko testirano formulo se uvršča med najučinkovitejše inovacije v kozmetični industriji za zmanjševanje gub in preprečevanje staranja kože. Mikromolekulske mase aktivnih sestavin v Lux-Factor 4D Hyaluron kremi proti gubam prodrejo v globlje plasti kože, tako da z biotskim delovanjem v medceličnih membranah zapolnijo kožne gube od znotraj navzven. S slednjim poskrbijo za naravni botoks učinek in mladosten videz kože. Patentirana formula 4D Hyaluron s preizkušenimi sestavinami spodbuja naravni proces obnavljanja povrhnjice, idealna kombinacija učinkovin ščiti pa kožo pred škodljivimi zunanjimi vplivi, zato je ob redni uporabi kreme 4D Hyaluron napeta in sijoča.

Pred in po 2 tednih uporabe kreme proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron.
Pred in po 2 tednih uporabe kreme proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron. FOTO:
Krema proti gubicam
Krema proti gubicam FOTO:

Natalija Verboten, pevka

"Da je moja koža tudi po 40. letu v dobri kondiciji, že več kot leto dni prisegam na naravno kozmetiko Lux-Factor. Na obrazu imam izredno občutljivo kožo in zato sem zelo pozorna, ko izbiram kremo za nego obraza. Moram priznati, da je Lux-Factor 4D Hyaluron krema proti gubicam zadetek v polno! Že po 2 tednih redne uporabe sem namreč opazila razliko – gubice so bile manj vidne, koža pa bolj čvrsta, navlažena, osvežena in sijoča. Danes si svojega lepotnega rituala več ne morem predstavljati brez te kreme."

Izbrišite gubice z obraza tudi vi!

V kolikor gubice nervirajo tudi vas in bi želeli preizkusiti trenutno najbolj zaželeno pomlajevalno kremo Lux-Factor 4D Hyaluron, jo lahko naročite na spletni strani Lux-Factor.com ali preko telefonske številke 01 777 41 07.

 

Naročnik oglasa je Lux Factor Cosmetics Ltd.