2°C

Primož Roglič z družino uživa v zimski idili

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
23
Vrhunski športnik Primož Roglič, drugič zmagovalec dirke po Španiji, si je po lanskih izjemnih športnih uspehih privoščil zaslužen počitek v objemu svojih najdražjih. Z izbranko Loro Klinc in njunim sinom se trenutno mudi v francoskem kraju Tignes, kjer je prava zimska idila.

Primož Roglič je pred dnevi odpotoval v francosko smučarsko središče Tignes, kjer se je mudil že poleti, ko je imel višinske priprave na kolesarsko dirko po Franciji. Po številnih dosežkih, med drugim je postal športnik leta 2020, se je odpravil na zaslužen oddih, kjer sta se mu pridružila tudi izbranka Lora Klincin njun leto in pol stari sinčekLev.

31-letni vrhunski slovenski kolesar je z oboževalci delil fotografijo prave zimske pravljice, na kateri v naročju drži sina, okrog njiju pa se bohoti čudovita narava, odeta z debelo snežno odejo. Ob fotografiji je zapisal, da se je vrnil v kraj in da je bil to odličen začetek letošnjega leta. Družina je namreč novo leto pričakala prav v tem omenjenem francoskem kraju.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Primož in njegova izbranka Lora sta se 19. junija leta 2019 razveselila prvega otroka, ki sta ga poimenovala Lev. Malček je skupaj z mamico očka spremljal že na dirki po Španiji, ko je bil star komaj dva meseca. Družinica je sicer navajena na potovanja, saj je Primoževa kariera takšna, da morajo biti vsi trije veliko na poti.

Neustavljivi in nepremagljivi Zasavčan pa je po vsakem športnem dosežku najbolj srečen, da lahko k sebi stisne svoje bližnje in si vzame čas za družino.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Koronavirus pasica november