25°C

Renato iz Ljubezni po domače postal očka

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
P.Z. /
KOMENTARJI
22
Renato Lužar, ki je sorodno dušo iskal v 2. sezoni šova Ljubezen po domače, se je razveselil sina. Lepo novico je delil na družbenih omrežjih in ob tem postregel z nekaterimi podrobnostmi. Z ženo Patti sta fantka, ki se je rodil 6. septembra, poimenovala Nik.

Renato Lužar, ki smo ga spoznali v priljubljeni oddaji Ljubezen o domače, je postal očka. 29-letnik, ki je v šovu ljubezen našel s Tamaro Korošec ter se z njo po zaroki februarja lani tudi razšel, se bo sedaj preizkusil v novi vlogi. Na Facebooku je namreč delil veselo novico, da je na svet prišel njegov prvi otrok, ki sta ga z izbranko poimenovala Nik.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Ob fotografiji, na kateri je mogoče videti izpisano ime, je naznanil: ''Živjo. Moje ime je Nik. Danes 6. 9. 2021 ob 6:48 sem se rodil v porodnišnici Postojna. Imam 50 cm in 2830 g. Ati in mami sta zelo vesela in srečna, da smo se spoznali.''

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Ob objavi je označil tudi soprogo, s katero sta zakon sklenila julija letos. Temnolasa Patti, ki je pred oltar stopila v visoki nosečnosti, je lepo novico o veselem pričakovanju delila že februarja. Prihoda dojenčka so se razveselili številni prijatelji zaljubljenega para, pod Renatovo objavo se je namreč zvrstilo ogromno število čestitk in lepih misli.