1°C

Roglič objavil video sina, ob katerem se boste raznežili

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
11
Primož Roglič, vodilni na dirki po Franciji, je na družbenih omrežjih delil simpatičen videoposnetek, na katerem je v ospredju njegov enoletni sin Lev. Malček je Primoževe sledilce navdušil z otroško iskrenostjo in pokazal, kako zelo ima rad svojega očka.

Vrhunski slovenski kolesarPrimož Roglič, pred katerim je še najdaljša etapa Toura (218 kilometrov), ima ogromno navijačev. A med njimi ima eden prav posebno mesto v njegovem srcu, in to je njegov sin Lev. Roglič, zmagovalec lanske dirke po Španiji, je na Instagramu s ponosom objavil posnetek, ki je bil posnet na prelazu Col d'Èze med drugo etapo Toura. Na njem njegov prvorojenec ljubkuje plakat z očetovo podobo.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Nad videoposnetkom je bila ganjena tudi naša smučarka Ilka Štuhec, ki je komentirala: "Ja pa daaaaj" ter zraven dodala smejoči obraz z očmi v obliki srčka. Simbol za srce pa je pod objavo stisnil priljubljeni slovenski igralec Jernej Kuntner.

Slovenski kolesar Primož Roglič in njegova izbrankaLora Klinc sta se 19. junija lani razveselila prvega otroka, ki sta ga poimenovala Lev. Malček je skupaj z mamico očka spremljal že na dirki po Španiji, ko je bil star komaj dva meseca.

Neustavljivi in nepremagljivi Zasavčan pa verjetno že komaj čaka, da se po koncu Toura stisne v sinov objem in si vzame čas za družino.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke