Romantična zaroka slovenske pevke: Rekla sem DA

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
A.R.
KOMENTARJI
52
Pevka Žana Povše, ki je nastopila v drugi sezoni priljubljenega šova Znan obraz ima svoj glas, je zaročena. Veselo novico je sporočila na družbenih omrežjih skupaj s fotografijo prstana, delila pa je tudi video romantične zaroke.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

35-letna Žana, ki je bila poročena s sinom znanega celjskega podjetnika Danijem Salobirjem, s katerim ima hčerko Kiaro, je sporočila, da je zaročena z violinistom Borisom.

"Rekla sem DA," je Žana, ki se je spomnimo tudi kot tekmovalko druge sezone šova Znan obraz ima svoj glas, zapisala na Instagramu, zraven pa objavila fotografijo svojega zaročnega prstana. Kasneje je na družbenem omrežju delila še videoposnetek presenečenja, ki ji ga je ob zaroki pripravil njen izbranec Boris Time.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Zaroka se je zgodila v lokalu v Baški Vodi, kjer oba tudi nastopata. Med nastopom je najprej na tleh zagorelo "ognjeno srce", Žana pa je zavrtela glasbeno željo, ljubezensko baladoPerfect, ki jo je naročil neznani gost svoji punci za rojstni dan. A v resnici je bila pesem namenjena prav njej.

Boris je zraven igral na violino ter pristopil do didžejskega pulta, kjer je bila Žana. Ta se je nato Borisu pridružila na plesišču, kjer jo je čakal z rdečo vrtnico v roki in prstanom. Potem je šel na kolena in sledila je snubitev. Vidno presenečena Žana seveda ni niti za hip oklevala in takoj privolila.

Poglejte si posnetek njune romantične zaroke:

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke