Španec inoT je postal očka

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
T.A.
KOMENTARJI
10
Španec inoT, tekmovalec sedme sezone šova Slovenija ima talent, je postal oče. Z izbranko Mašo sta se razveselila hčerke Kale.

Španec inoT, ki je v zadnji sezoni priljubljenega šova Slovenija ima talentnavdušil s svojimi imitacijami, se je skupaj z izbranko Mašo Bizjak razveselil hčerke Kale. Nosečnost je imitator sicer sporočil decembra lani. 

Imitator inoT je dobil hčerko Kalo.
Imitator inoT je dobil hčerko Kalo.FOTO: Aljoša Kravanja

Slovenka Maša, ki je imela sicer rok 26. januarja, je srečno povila majhno Kalo, inoT pa je s čustveno objavo na Instagramu sledilcem sporočil, da je postal oče:"Niti najmočnejši moški se ne more zoperstaviti svoji mami, to je velika šibkost vsakega človeka. Danes te spoštujem še bolj kot včeraj. 48 ur popadkov, 15 ur poroda, carskega reza in celonočno dojenje." 

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

InoT je že pred rojstvom svoje prvorojenke za 24ur.com razkril, da sta že izbrala ime: "Imam poseben odnos z morjem. Odraščal sem v bližini majhnega mesteca Cala. To je kraj, ki me spominja na moje korenine, na mir, na vonj morja, na sol in na horizont, na dom. Zato bo najini prvorojenki ime Kala s K, saj bo Maša z njo govorila v slovenščini, zato sva ime prilagodila." Zaenkrat družina živi v Španiji, a je priljubljeni imitator namignil, da ima skrivne načrte za Slovenijo.