Domača scena

Tjaša Kokalj Jerala je prve družinske počitnice preživela kar doma

Ljubljana, 05. 07. 2018 13.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Tudi slovenska obala je lahko prečudovita, če si znaš izboriti kotičke, ki niso toliko obljudeni in turistično zasičeni. Poleg tega vedno velja nenapisano pravilo, da kraj sam po sebi niti ni tako pomemben, kot družba, v kateri se nahajaš. Modna ikona in blogerka Tjaša Kokalj Jerala je to pot dopustovala kar na domačih tleh. Med drugim je razkrila, zakaj tokrat niso sledili 'tradiciji' potovanja v oddaljene kraje.

Lepotica, modna ikona in blogerka Tjaša Kokalj Jerala je po turbulentni nosečnosti in prezgodnjem porodu dvojčic sprejela odločitev, da družinskega življenja ne bo pretirano izpostavljala in da nikakor ne bo postala ena izmed 'modernih bloger mamic.' Na svojem Instagramovem profilu lahko zasledimo, da se tega, kar je izrekla, tudi drži – fotografij svojih malčic namreč ne objavlja, še manj pa združuje s promoviranjem različnih otroških izdelkov in storitev.

Je pa zato povsem diskretno izkoristila čas dopustov in s svojimi sledilci delila novičko, da je po napornem obdobju končno našla tudi nekaj časa za pravi družinski dopust. Slednjega je namreč štiričlanska družinica prvič preživljala skupaj in sicer kar na domačih tleh.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Pod fotografijo, na kateri se 32-letnica sproščeno smehlja ob vozičku svojih malčic, v ozadju pa je vidna modrina morja in neba ter prepoznaven portoroški pomolček, je zapisala: ''Naš prvi družinski dopust je minil bolje, kot sem si to kdajkoli predstavljala #ponosnamama. Preživeli smo ga na slovenski obali, ker smo želeli biti za vsak slučaj blizu doma. Kampirali smo tako, kot sva to z možem počela vrsto let pred tem in dvojčici sta uživali. Preživljanje časa na prostem je točno to, kar smo potrebovali. Naša obala je prelepa – žal pa se nisem imela priložnosti kopati v morju (smeh), mogoče naslednjič. Poti za vozičkanje so ravno tako čudovite.''

Sicer pa je novopečena mamica videti, kot da sploh ni rodila – njeno telo je namreč v vrhunski formi, kar je pokazala tudi s fotografijo v kopalkah, pod katero je zapisala: ''Veste, kaj je trenutno 'super trendi'? VI! To je tudi razlog, da se morate sami imeti radi, še preden vas vzljubijo drugi. (To ne pomeni, da si morate tudi sami všečkati lastne fotografije na Instagramu (smeh)).''

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nekdanja manekenka je razkrila tudi to, da se je njen pogled na sonce in sončenje skozi leta povsem spremenil: ''Moja ljubezen do sonca se je skozi določeno obdobje povsem preoblikovala. V najstniških letih sem se v času dopusta brez razmišljanja sončala po cele dneve. Danes – ne več. Ne le, da mi tega ob materinstvu čas ne dopušča, temveč se čedalje bolj zavedam tudi pomena uporabe krem z zaščitnimi faktorji. O poletni koži in predvsem zaščiti le – te pa pišem tudi na svojem blogu.''

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

trabakula
05. 07. 2018 18.04
+25
"kar na domačih tleh"...... a dej no ?? in kaj je narobe na domačih tleh, a če dopustuješ doma je pa to že skoraj bedno al kaj??
SinusKosinus
05. 07. 2018 18.08
+14
Tjasa Kokalj doma za dopust?! Ne mores verjeti kako materinstvo prizemlji...lepo lepo
hruškeinjabolka
05. 07. 2018 17.08
+30
MA dol visi men in vesoljni Sloveniji, kje ona dopustuje. Kdo pa je ona, da bi rabil kdor kli vedet, kaj počne ali bog pomagaj, kje dopustuje?
mastaflash
05. 07. 2018 16.15
+17
kokos z eno besefo
pizzamargerita
05. 07. 2018 15.26
+28
toliko pojasnjevanja in opravicevanja, zakaj pa letos "samo" na slovenski obali, namesto, tako kot vedno, v eksoticnih tihomorskih krajih.mm
macek_garfield
05. 07. 2018 16.23
+17
SAKITUMI
05. 07. 2018 14.52
+36
...MARSIKDO BO "DOPUSTOVAL" DOMA, PA GA NE OMENJATE.... AJA, NI VSAK VIP ZA V MEDIJE....SE OPRAVIČUJEM...