Domača scena

Tjaša Kokalj Jerala odkrito, zakaj ne objavlja fotografij dvojčic

Ljubljana, 12. 07. 2018 14.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

32-letna Tjaša Kokalj Jerala, ki se je lani razveselila dvojajčnih dvojčic, je odkrito spregovorila o nosečnosti in čarih materinstva. Med drugim je priznala, kaj je pri skrbi dveh dojenčic naenkrat najtežja stvar.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Tjaša Kokalj Jerala, ki je zelo aktivna na družbenih omrežjih, je s svojimi sledilci delila nekaj podrobnosti iz svojega življenja. Družbeno omrežje Instagram ima v zgodbi novo možnost, in sicer da lahko določeni osebi zastaviš vprašanje, ta pa ti potem odgovori. Tjaša si je vzela čas za svoje sledilce in oboževalce ter jim odgovorila na nekaj zelo osebnih vprašanj. Tako je malo potešila njihovo radovednost, saj jih je predvsem zanimalo, kako se znajde v materinski vlogi.

Modna blogerka je v teh dneh morje zamenjala za hribe. Trenutno se 4-članska družinica mudi v Avstriji, kjer dopustuje v njihovi priljubljeni smučarski destinaciji Bad Kleinkirchheim, v katerega so zaljubljeni. ''Ni nič boljšega za otroke kot gorski zrak,'' priznava mlada mamica.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Na dopustu jim družbo delata tudi dva štirinožna kosmatinca, za katera pravi, da zelo uživata: "Super sta! Mogoče se zadnje čase kdaj počutita malce zapostavljeno – zaradi punčic – ampak sta krasna."

Tjaša je mamica dveh princesk, ki sta stari dobrih deset mesecev. Ob novici, da pričakuje dva, se ji je ''malo zavrtelo'', a je hitro vedela, da bosta z možem Klemenom to zmogla.

Medtem ko številne tuje zvezdnice javno delijo svoje nosečniške fotografije, se je Tjaša odločila, da bo to ohranila zase. "Strinjam se, da so nosečniške fotografije tudi najlepše fotografije, ampak po mojem mnenju so preveč intimne, zato jih nisem delila javno."

Oboževalci so jo prosili, ali bi delila fotografijo svojih dvojčic, a pravi, da sta se z možem odločila, da jih ne bosta izpostavljali javno. "Če ne bi šlo takoj potem v medije, bi jo verjetno že delila. Ne morete si misliti, kako sem ponosna na svoji punci (no, vsaka mama me razume), ampak za zdaj bi ju rada še malo zaščitila."

Spomnimo, da je Tjaša deklici rodila v 25. tednu nosečnosti, konec 6. meseca. Med nosečnostjo ni imela nobenih posebnih težav. "Maternica se ni več mogla širiti in odtekla mi je voda." Priznala je, da je po porodu zelo hitro izgubila trebušček. ''Ostalo je malce mlahave kože, ki se je kmalu vrnila v 'prejšnje stanje'."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Mamice dobro vedo, da otrok ni šala in da zahteva veliko pozornosti. Če imaš dva, pa to seveda pomeni vse dvojno. Nekoga od njenih sledilcev je seveda zanimalo, kaj je najtežja stvar pri materinstvu, ko naenkrat skrbiš za dva dojenčka. "Verjetno to, da se odločiš, katera bo prva dobila jesti, ali se jima dovolj posvečaš – ker imaš ves čas polne roke dela … Čas je ’najbolj’ kritičen’ — premalo ga imamo za crkljanje," je svoje skrbi delila javno. Če bi rodila dva fanta, sta s srčnim izbrancem imela izbrani imeni Tim in Liam.

Med drugim je razkrila, da je najbolj pogosto vprašanje, ki ga je dobila, ta, kako je ime dvojčicama. In na to odgovarja: "Strinjam se, da so otroci božji dar. In zato bova v tej fazi naredila vse, da ju zaščitiva. Kako bo kasneje, ko bosta želje sami izražali, bomo videli. Nikakor ne želiva 'skrivati' punčk, ampak ju samo dlje časa obvarovati. Onidve nimata nič od tega, če sta predmet raznoraznih diskusij. To je moje mnenje, najina odločitev, spoštujem pa vsako, zato tudi z veseljem sledim nekaterim mamicam, ki objavljajo utrinke iz svojih življenj. Zato bi prosila, da vi spoštujete našo (odločitev)."

Glede želje po še enem otroku pa je dejala: "Zaenkrat sta dve žabici dovolj … Nikoli pa ne veš, kakšne želje prinese prihodnost."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ssecnik
12. 07. 2018 19.00
+9
Če se nebi ipostavljala sploh nebi vedseli,da jih ima.
SinusKosinus
12. 07. 2018 19.27
+5
mijam75
12. 07. 2018 18.29
+27
Ah, še ena, ki bo objavljala slike hrbtov svojih otrok in zraven razlagala, da jih noče izpostavljat. Ne izpostavljati pomeni ne objaviti nič v zvezi z otroki.
1918
12. 07. 2018 22.02
+1
tomekkk
12. 07. 2018 18.14
+14
Tezko zivljenje.... Se mi kar smili...
Hulk Zalepi
12. 07. 2018 18.10
+4
katerih dvojcic, ta levo pa ta desno, sprednji ali zadnji, zgornji ali spodnji ?
pizzamargerita
12. 07. 2018 18.09
+14
pol pa naj bo tih ane. Saj naj tudi ona ne zanima, kdo in kaj pa je sploh tale samopromotorka.
IVA De Kleva
12. 07. 2018 16.44
+12
sredin?ar
12. 07. 2018 15.39
+23
Kdo špila nasledno tekmo z francozi?