10°C

Voditeljica Nataša drugič noseča: 'Prihaja karantenski otrok'

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
T.A. /
KOMENTARJI
53
Voditeljica športa na POP TV, simpatična Nataša Gavranić, in njen partner sta potrdila veselo novico, da pričakujeta drugega otroka. Dojenček se jima bo pridružil januarja naslednje leto, spola pa še ne želita razkriti.

30-letna Nataša Gavranić se je pravkar vrnila z družinskega dopusta in potrdila govorice o nosečnosti: "Novica drži, s partnerjem Blažem res pričakujeva drugega otroka. Predviden datum poroda je januar 2021, tako da če se malo pošalim, je otrok karantenski. Tudi spol že veva, a ga v tem trenutku še ne bi razkrila."

Nataša se počuti dobro in v športnem uredništvu nadaljuje z delom. Trenutno snema spletno oddajo Fuzbal, ki jo je začela športna ekipa ustvarjati v času odmora tekem Lige prvakov, ta teden pa je tudi v polnem pogonu UEFA Lige prvakov, ki se vrača na televizijske zaslone.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Zaljubljenca sta sicer prvega otroka dobila leta 2017, sina pa sta poimenovala Gal. Veselo novico je takrat sporočil ponosni očka Blaž Jarcna Instagramu, kjer je zapisal: "Nato smo bili trije ... Gal, dobrodošel v družino."

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Letošnje leto je sicer za priljubljeno voditeljico precej prelomno, saj je med drugim na začetku leta magistrirala, pred mesecem dni pa je praznovala 30. rojstni dan. Fotografijo s praznovanja je delila tudi na Instagramu.

Voditeljica Nataša Gavranić pričakuje drugega otroka.
Voditeljica Nataša Gavranić pričakuje drugega otroka.FOTO: POP TV