Domača scena

Voditeljica vremena Katja Jevšek v veselem pričakovanju

Ljubljana, 30. 11. 2022 09.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Taya Damjan
Komentarji
0

Priljubljena voditeljica, ki jo že mnogo let spremljate na POP TV, nam je zaupala čudovito novico. Z dolgoletnim partnerjem sta si že dlje časa prizadevala za naraščaj in sedaj simpatična voditeljica Katja Jevšek z nasmehom sporoča, da pričakujeta deklico.

Katja Jevšek že 22 let napoveduje vreme v naši informativni oddaji 24UR in to z največjim veseljem in nasmeškom. Ker je velika ljubiteljica prazničnega vzdušja, se je odločila, da z nami tik pred začetkom najbolj bleščečega meseca v letu deli tudi njen trenutno največji razlog za veselje: "V mesecu, ko tudi sama praznujem rojstni dan, bom postala mamica."

Katja Jevšek je noseča.
Katja Jevšek je noseča. FOTO: POP TV

Aprila torej pričakujeta otročička. Nekateri bodoči starši novico o veselem pričakovanju delijo prej. Vidva sta počakala kar do 5. meseca oziroma do 22. tedna. Je kakšen poseben razlog za to?

Ja, nisem več tako zelo mlada, aprila prihodnje leto bom dopolnila 44 let. Pri teh letih želim biti pazljiva, ker nikoli ne veš, kako se bodo stvari odvijale, zato je bila odločitev, da to zadržim zase in bližnje, popolnoma logična. Trebušček pridno raste in ga ni več možno skriti.

S partnerjem sta skupaj že 11 let. Omenila si, da je tudi želja po otroku prisotna že dolgo časa.

Pravljičnih sedem let. Od tega pet let hormonskih terapij. In iskreno vam povem, vedno bolj je kazalo, da nama morda res ne bo nikoli uspelo. Kljub vsemu pa sva se strinjala, da tudi če nama ne uspe, to ne bo razlog, da bi šla narazen. Vsi smo se trudili, midva in dr. Aleksander Merlo.

Med korono sta se praktično čez noč odločila, da v svoj dom sprejmeta tudi novega družinskega člana, kavkašega ovčarja Kana?

Ja, res je. Vse nam je obrnil na glavo. Veliko se z njim ukvarjaš, misli so drugje, razbremeniš se. Ogromno smo skupaj v naravi, dolgi sprehodi po gozdu sproščajo. Pomagalo mi je, da sem se veliko manj obremenjevala z zanositvijo.

Katja Jevšek s svojim psičkom Kanom.
Katja Jevšek s svojim psičkom Kanom. FOTO: Osebni arhiv Katje Jevšek

In pravijo, da to velikokrat tudi pomaga, da ženska zanosi.

Mogoče pa res. Zelo se veselim vsega lepega, kar prihaja. 

Sta se pozanimala o spolu otroka?

Seveda, komaj sem čakala, da izvem. Prve tri mesece sem bila prepričana, da bo fantek in sem se z njim tako tudi pogovarjala. Govorila sem mu, da naj se z vsemi štirimi drži. In prišel je dan, ko so nama javili, da se z vsemi štirimi 'babnca' drži.

Tajska v začetku prihodnjega leta, kamor sta s partnerjem večkrat odpotovala minula leta, torej odpade?

Res je, trenutno se veselim veselega decembra, ko bom lahko vse okrasila, veselim se božiča v družinskem krogu in komaj čakam, da v aprilu dobim v roke najlepše možno darilo za rojstni dan.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou