Domača scena

Zahvalaton se je preselil na Kongresni trg, voditelji obljubili presenečenje

Ljubljana, 21. 12. 2023 20.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Ota Širca Roš, Anastasija Jović, K.A.
Komentarji
4

Po vsej Sloveniji že od zjutraj odmeva zahvalaton Radia 1, 28-urni dobrodelni radijski maraton. Čez dan so gostili mnoge znane Slovence, ki so jih podprli. Za njimi je že osem zelo uspešnih maratonov in akcije Deželak Junak, pa pomoč po letošnjih poplavah. Tudi Zahvalaton še vedno poziva k donacijam, bistvo pa je letos zahvala Radia 1 vsem, ki ste do sedaj pomagali številnim v stiski. Na mestu je zato tudi veliki koncert na Kongresnem trgu v Ljubljani, kjer so nastopili Alya, Rok'n'band, BQL, Polkaholiki, Nika Zorjan, Žan Serčič ...

Ekipa Denis Avdić Showa je tudi letos pripravila dobrodelni dogodek, le da je tokrat poimenovan zahvalaton. Kaj je letos drugače? "Maraton je drugačen že cel dan, ker poslušamo zgodbe ljudi, ki smo jim s preteklimi maratoni pomagali," je povedal Denis Avdić. Ljudje letos z njimi delijo spomine in občutke ob tem, kako jim je njihova pretekla donacija pomagala in kako jim je spremenila življenje. "Ljudje nam pošiljajo sporočila, da jim je letos boljše, da jim je dobro, da imajo razmazana ličila od solz," se je še pošalil. 

Tudi letos so organizirali dobrodelni koncert, ki se je ob 19. uri začel na Kongresnem trgu. Nastopili so Alya, Rok'n'band, BQL, Polkaholiki, Nika Zorjan, Žan Serčič ... "Koncert je bil fantastičen in ne vem, če je bilo že kdaj toliko ljudi. Mislim, da je v parku 15.000 ljudi, kar je noro," je še povedal priljubljeni radijski voditelj. Ob 21. uri je bilo na sporedu prav posebno presenečenje. "Lado Bizovičar spet nekaj moti. Pa še nekdo bo poklical nekoga in potem ta še nekoga, pa bo spet zelo veliko ljudi, ampak naj bi bilo zelo dobro," je zaupno informacijo razkrila Jana Morelj.

Čeprav je tokrat malo drugače in je v ospredju predvsem zahvaljevanje, tudi letos zbirajo denar za pomoč ljudem v stiski. "Letošnje leto smo imeli že tri dobrodelne akcije, Deželak Junak, maraton avgusta in tekmo v Stožicah, kar je bilo za poplave. Kar bomo zbrali danes, pa bo šlo za družine v stiski," je še zaključil Denis in se zahvalil vsem, ki bodo poslali sporočila na POMAGAM5 ali POMAGAM10 na 1919. V petek, 22. decembra, ob 9. uri zjutraj pa bo jasno, koliko so letos zbrali. 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

pjor69
21. 12. 2023 21.53
+1
pjor69
21. 12. 2023 21.52
+1
Zakon o delu 28 ur
periot22
21. 12. 2023 21.31
-1
Dobrodelni larifari!
Bombardirc1
21. 12. 2023 21.04
+3
Vse lepo in prav samo tega zoprnega bizovičarja ne kazat na odru...