Domača scena

Zmagovalec MasterChefa Luka Pangos: Pobegnil bom na kmetijo

Ljubljana, 27. 06. 2024 21.06 | Posodobljeno pred 20 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Polona Jambrek, E.K.
Komentarji
4

Imamo novega zmagovalca šova Masterchef Slovenija! Po dvodnevnem maratonskem finalu in treh odličnih ocenah popolnih kreacij so sodniki prisodili zmago Luki Pangosu, ki je deseti po vrsti osvojil laskavi naziv visoko dvignil pokal in na račun prejel 50.000 evrov.

Klara Šmigoc si je v drugem finalnem večeru s svojo sladico priborila vseh 30 točk, a je Luka Pangos iz prvega finalnega večera in s svojo sladko kreacijo ohranil prednost in postal novi MasterChef Slovenije. Kot je povedal ob zmagi, je v tekmovanju našel samega sebe."Jaz imam zelo jasen cilj za nagrado že od samega začetka, vsa nagrada bo šla v obnovo moje nove kmetije, ki sem jo kupil prejšnji teden. Kmetijo sva kupila s punco v občini Laško in zdaj potrebuje še veliko ljubezni in dela."

Luka bi se rad zahvalil vsakemu posebej, telefon mu je od vseh sporočil in čestitk skoraj pregorel."Ta naziv sem počasi že osvojil, vendar so odzivi neverjetni, še vedno se ne zavedam, kaj se je dejansko zgodilo in kako velika je ta stvar."

Pri 29-letih se želi preseliti iz mesta na podeželje, kupil si je že kmetijo."Kot prvo si želim zgraditi dom, samooskrbno kmetijo in si res narediti lepo življenje za lepo penzijo, obenem pa bi rad to predstavil še drugim ljudem, saj se mi zdi, da bi ljudje radi videli, kako se hrana prideluje na malo bolj moderen način. In seveda, da jim zraven še kaj skuham." Sedaj bo užival v vsem, kar mu bo ta zmaga prinesla, potem pa bo pobegnil na kmetijo.

Nad njegovo zmago so bili najbolj presenečeni njegovi prijatelji, še posebej tisti, ki niso bili seznanjeni z njegovim znanjem. Ves čas pa mu je ob strani stala njegova partnerka, ki je že poskusila tudi njegovo finalno sladico, kot pravi Luka, pa je bila nad njo navdušena.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Kuku456
30. 06. 2024 13.38
+1
Bravo sam gasa
Podlesničar
28. 06. 2024 08.10
Še en Jezerškov pastirček.
Gutenberg
27. 06. 2024 21.48
+2
Dobra reklama. Zanimiv poslovni model.
Anion6anion
27. 06. 2024 21.44
+0
Bo kuhal za krave in kokoši