DOMAČA SCENA

Znani Slovenci: Na dopustu ni časa za počitek

Ljubljana, 03.08.2022, 11:02 | Posodobljeno pred 16 urami

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Tudi znani Slovenci obožujejo aktivne poletne počitnice. Nekateri se te dni mudijo v Grčiji, spet drugi prisegajo na domače destinacije višje v hribih. Slovenski estradniki čas dopusta izkoristijo za stvari, ki v njihovem urniku drugače na najdejo prostora.

Za mnoge idealen poletni dopust predstavlja ležanje na plaži, popoldanski dremež in prebiranje knjige v senci ob spremljavi škržatov. Slovenci pa tudi pri južnih sosedih slovimo kot tisti zagrizeni športni avanturisti, ki celo sredi največje poletne pripeke potiskamo pedala kolesa ali hribolazimo na kakšnem od dalmatinskih otokov. 

Tudi za nekatere slovenske estradnike je čas poletnih počitnic idealen za aktivni dopust. Jože Potrebuješ v teh dneh tudi na dopustu v Grčiji ohranja kondicijo in nabira kilometre med plavanjem ter veslanjem, Tim Kores - Kori pa svoje baterije polni med podvodnim ribolovom in iskanjem trofejnih rib. MasterChefovca Sara Rutar in Luka Novak delita ljubezen do odkrivanja lepot slovenskih hribov in planin, počitnice pa tudi mnogi znani Slovenci radi izkoristijo za aktiven življenjski slog.  

PREBERI ŠE
Kje bodo letos dopustovali znani Slovenci?

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.