Film/TV

Alejandro Gonzalez Inarritu si v svojem novem filmu želi Toma Cruisa

Los Angeles, 05. 03. 2024 15.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
STA, K.A.
Komentarji
1

Hollywoodski zvezdnik Tom Cruise in mehiški režiser Alejandro Gonzalez Inarritu bi se lahko lotila skupnega filmskega projekta. Z oskarjem nagrajeni Inarritu si namreč želi, da bi bil 61-letnik glavni igralec v njegovem novem celovečercu v angleškem jeziku, je nedavno poročalo več ameriških medijev, ki so osredotočajo na dogajanje v filmskem svetu.

Bosta Tom Cruise in Alejandro Gonzalez Inarritu sodelovala? Tako namigujejo številni svetovni mediji, ki se osredotočajo na dogajanje v filmskem svetu. Po poročanju spletnega portala Deadline.com se Warner Bros in Legendary Entertainment dogovarjata o skupni produkciji filma, o katerega vsebini še ni nič znanega. Po navedbah revij Variety in Hollywood Reporter naj bi bil 60-letni mehiški režiser še z nekaterimi drugimi avtorji odgovoren tudi za scenarij filma, želi pa si, da bi v njegovem novem celovečernem filmu glavno vlogo prevzel prav omenjeni zvezdnik.

Alejandro Gonzalez Inarritu si želi, da bi v njegovem novem celovečernem filmu glavno vlogo prevzel Tom Cruise.
Alejandro Gonzalez Inarritu si želi, da bi v njegovem novem celovečernem filmu glavno vlogo prevzel Tom Cruise. FOTO: Profimedia

Za mehiškega režiserja bi to bil novi film v angleškem jeziku po uspešnici Povratnik iz leta 2015. Za monumentalno dramo o maščevanju z Leonardom DiCapriom v glavni vlogi je Inarritu prejel novega oskarja za režijo. Pred tem je oskarja prejel za črno komedijo Birdman ali Nepričakovana odlika nevednosti iz leta 2014. Nazadnje je režiser v Mehiki snemal na pol avtobiografsko komedijo z naslovom Bardo, falsa cronica de unas cuantas verdades iz leta 2022.

Tom Cruise se je nazadnje na filmskih platnih pojavi lani v uspešnici Misija Nemogoče: Maščevanje, 1. del.
Tom Cruise se je nazadnje na filmskih platnih pojavi lani v uspešnici Misija Nemogoče: Maščevanje, 1. del. FOTO: AP

61-letni igralec se je nazadnje na filmskih platnih pojavi lani kot tajni agent Ethan Hunt v filmski uspešnici Misija Nemogoče: Maščevanje, 1. del. Leta 2022 je bil kot pilot Pete Mitchell alias Maverick zaslužen za uspeh filma Top Gun: Maverick. Zvezdnik je dve leti prej skupaj z ameriško vesoljsko agencijo Nasa obelodanil načrte za snemanje filma na krovu Mednarodne vesoljske postaje. Film naj bi režiral Doug Liman, ki se med drugim podpisuje pod režijo filma Kdo je Bourne?, kdaj naj bi se začelo snemanje tega filma, pa po poročanju tujih medijev še ni znano.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

graf
05. 03. 2024 18.21
Pro+ : Iñárritu ima 2 oskarja , vsaj poguglajte preden objavite novico ...