Film/TV

Angelina Jolie kot producentka vsebin za mlade v času pandemije

Los Angeles, 04. 04. 2020 09.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
T.A. / STA
Komentarji
4

Igralka Angelina Jolie sodeluje z BBC-jem pri produkciji vsebin za mlade v času razmaha novega koronavirusa. Igralka je izvršna producentka nove serije, ki spodbuja najstnike po svetu, da v prihodnjih tednih pripravijo posebne prispevke o pandemiji in tako lažje razumejo situacijo, v kateri smo se znašli.

Angelina Jolie želi mladim približati situacijo, v kateri smo se znašli.
Angelina Jolie želi mladim približati situacijo, v kateri smo se znašli. FOTO: Profimedia

Vsestranska Angelina Jolie se je preizkusila tudi kot producentka vsebin za mlade, ki so jih premierno začeli predvajati pred nekaj dnevi na Youtubu. Namen je, da se mladim približa situacija, v kateri smo se znašli ljudje po vsem svetu, pri tem pa tudi sodelujejo s svojimi prispevki.

Med temami, ki jih bodo lahko mladi spremljali v prihodnjih tednih, je denimo, kako škodljive so lahko v času covida-19 dezinformacije, predstavili pa bodo lahko tudi svoje življenje v karanteni in spregovorili o tem, kako se spopadajo z izzivom učenja od doma. Angelina je v izjavi za BBC spomnila, da otroci niso ostali v zavetju domov vse od druge svetovne vojne. "Te izkušnje se bodo spominjali vse življenje," je dejala in dodala, da starejše generacije česa takega še niso doživele.

Igralki se zdi izjemen tudi način, kako se mladi prebijajo skozi aktualno situacijo. Na voljo so jim namreč razna orodja in informacije, prav tako lahko virtualno komunicirajo med seboj ter si pomagajo. "Otrokom želimo pomagati, da imajo dostop do zaupanja vredne vsebine in orodij, ki jim bodo v pomoč pri pandemiji: vključno z nasveti, kje iskati kredibilne novice, ki temeljijo na dejstvih in zanesljive informacije," je še dejala priljubljena igralka.

Prvi koronavirusni ekskluzivni prispevek so na BBC My World prikazali že pred nekaj dnevi, v njem pa so mlade podučili, kako naj ostanejo varni v obdobju širjenja novega koronavirusa, pa tudi o tem, kaj lahko storijo, če začutijo anksioznost.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Samo gasssss...
04. 04. 2020 11.38
+8
Prvo moraš pomagat sam sebi, če hočeš potem pomagat drugemu.
FIGEC
04. 04. 2020 10.33
+0
O mini HD kameri, katero oglašujejo na desni strani monitorja: Ta oglas je bil na tem portalu že lani taki čas. Čudilo me je, zakaj v njem ni bil podan link do proizvajalca in do tehničnih podatkov te kamere. Pa to je je osnova! Tudi prodajalca ne moreš kontaktirati. No.., kot motorist sem kamero lani naročil, v rikvercu pa nisem nikoli dobil nobenega odgovora, kamere pa tudi ne. Je pa tako stvar fajn imeti, da jo lahko npr. v avtu nastaviš na kakem parkirišču, kjer ti folklorist poškoduje avto in že po defaultu, meni nič in tebi prst v rit, nonšalantno odpelje. Sem pa tako kamero odkril po sumljivo nizki ceni v trgovini Jager. Skoraj sem jo že kupil, potem pa odkril, da nima avtostart funkcije, torej da se snemanje samodejno vklopi, ko se v kadru pojavi gibanje. Neuporabno! Na koncu sem moral odšteti cca. 400€ in kupiti kamero GO-PRO, da končno imam od nje, kar se pričakuje. Država pa tudi. Skoraj 100€ DDV-ja (!!$%&??!!!!!)
Generacija56
04. 04. 2020 09.41
+10
Zabavno. Včeraj sem prilepil link tega medija na RTV, link, kjer ste pisali, da je Jolie slekla spodnje perilo na snemanju, da je zapeljala Pitta in da je torej diplomirala na vzgojnih programih BBC za mlade. Bil v trenutku izbisan....
A si ti mal bogi
04. 04. 2020 10.13
+0
Jaz sem objavil 'ime sedanjega predsednika, in 'še štiri leta', v abgleščini seveda, pa so me brisali instantno. Sploh nisem napeljeval k sovraznemu govoru, in ameriške volitve spremljam bolj kot ne zaradi zabave.