Film/TV

Armie Hammer odstopil od vloge v seriji o nastanku filma Boter

Los Angeles, 29. 01. 2021 13.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Hollywoodski igralec, ki je v vlogi Oliverja blestel v filmu Pokliči me po svojem imenu, je moral odstopiti še od enega zanimivega projekta. Potem ko so v javnost prišla domnevna zvezdnikova sporna sporočila, ki nakazujejo na sadizem in tudi na kanibalizem, so se mu hollywoodske vloge pričele izmikati druga za drugo.

Potem ko je javnost dosegla informacija, da se Armie Hammer umika iz novega filma, v katerem bi moral zaigrati ob Jennifer Lopez, je sedaj jasno tudi, da bo ostal brez vloge v seriji, ki govori o nastanku kultnega filma Boter. Igralec je namreč odstopil od projekta, imenovanega The Offer. Gre za prihajajočo desetdelno serijo, ki pripoveduje zgodbo o nastanku kultnega filma iz leta 1972. 

Armieju sta se zaradi škandala izmuznili že dve večji vlogi.
Armieju sta se zaradi škandala izmuznili že dve večji vlogi. FOTO: Profimedia

V epizodah o Botru, ki je nastal pod režisersko taktirko Francisa Forda Coppole, bi moral Hammer upodobiti producenta tega nepozabnega filma, Alberta S. Ruddyja. Ta naj bi bil celo protagonist serije, ustvarjalci pa so že v procesu iskanja zamenjave.

34-letni igralec je pred kratkim sporočil, da odstopa tudi od vloge v filmu Shotgun Wedding, v katerem bi moral nastopiti ob Jennifer Lopez. To gesto je komentiral z naslednjimi besedami: "Ob hudobnih in lažnih spletnih napadih name svojih otrok preprosto ne morem zapustiti za štiri mesece in oditi v Dominikansko republiko."

Potem ko so ameriški mediji poročali o šokantnih zasebnih sporočilih, ki naj bi jih pošiljal svojemu tedanjemu dekletu, so se pojavile še druge punce, ki trdijo enako. Iz zasebnih sporočil je namreč jasno razvidno, da se igralec spogleduje s kanibalizmom in da je več kot očitno navdušen nad sadizmom.

Koronavirus pasica november
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

devlon
29. 01. 2021 14.54
+0
jan.k94
29. 01. 2021 14.51
+0
Ni ne prvi ne zadnji v hollywoodu. Samo poglejte predsednika, ki ima preveč rad otroke...
UND
29. 01. 2021 14.47
+2
"kurjeki" Kako lahko takšna novica pride na prvo stran. Res ste kurjeki.
JOSEPH HAYDN
29. 01. 2021 14.46
+3
Problem ni, da je nagnjen h kanibalizmu in sadizmu, ampak da je to odkrito. Hollywood je definicija razvrata