FILM/TV

Bitka za srce Sanjskega moškega se zaostruje

Velenje, 25.01.2023, 16:15 | Posodobljeno pred 3 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Medtem ko bodo dekleta razčiščevala med seboj, bo sanjski moški Toni Šćulac na samo poklical Ksenijo. Kako se bo končal njun pogovor in katero dekle bo na tokratni podelitvi ostalo brez vrtnice?

Tekmovalnost med dekleti, ki se borijo za srce sanjskega moškega Tonija Šćulca, je večja iz dneva v dan. Med pogovorom na zadnji zabavi se je Danijela spustila na nivo, ki ne pritiče dami, ki jo sanjski Toni išče. Polina si bo zaželela razčiščevanja: "Rekla si, da Karolina ni inteligentna. Potem vsaj navedi razlog."

Dekleta med enim od besednih dvobojev.
Dekleta med enim od besednih dvobojev. FOTO: POP TV

Pogovor pa čaka tudi Ksenijo, saj bo tako želel sanjski Toni osebno. Glede na reakcije ostalih deklet pa je vprašanje, kako se bo njun pomenek končal. Ksenija: "Ob tem videzu po mojem Toni ne bi ostal ravnodušen."

Reakcije deklet ob novem preobratu v šovu.
Reakcije deklet ob novem preobratu v šovu. FOTO: POP TV

Dekleta se bodo ta dan spopadla z blazinami in po zraku bo frčalo perje. Polina: "Strah me je, da ne bi Danijela v tem dvoboju dobila poškodb. Josipa namreč vpije: 'Lomimo noge!' Tisti trenutek me je bilo te ženske res strah."

Ne zamudite nove epizode Sanjskega moškega Hrvaške nocoj ob 21:00 na POP TV. Zamujene oddaje si lahko ogledate na VOYO.

Sanjski moški Hrvaške

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.