Film/TV

Brad Pitt v novem akcijskem trilerju v vlogi poklicnega morilca

Los Angeles, 08. 07. 2020 07.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, K.D.
Komentarji
0

Ameriški igralec Brad Pitt bo v akcijskem trilerju Bullet Train v režiji Davida Leitcha zaigral poklicnega morilca po imenu Ladybug. Film bo temeljil na knjigi z naslovom Maria Beetle japonskega pisatelja Kotara Isake. Pripovedoval bo o skupini poklicnih morilcev z nasprotujočimi si interesi na vlaku v Tokiu.

Film bo po pisanju spletnega portala Hollywood Reporter nekakšna mešanica akcijskega filma Hitrost iz leta 1994, ki se dogaja na avtobusu in v katerem nastopa Keanu Reeves, ter trilerja Nonstop iz leta 2014, ki se dogaja na letalu in v katerem nastopa Liam Neeson.

Sonyjev akcijski triler bo režiral Leitch, ki se je podpisal tudi pod filma Hitri in drzni: Hobbs in Shaw iz leta 2019 in Deadpool 2 iz leta 2018. Scenarij piše Zak Olkewicz, nad njim pa bdi Leitch.

Brad Pitt bo postal poklicni morilec.
Brad Pitt bo postal poklicni morilec. FOTO: Profimedia

Pri produkcijski hiši upajo, da bodo film začeli snemati jeseni. Snemali naj bi ga na zaprtem prizorišču, kar bi jim omogočilo lažje prilagajanje zdravstvenim omejitvam, kot bi jim snemanje na dejanskih lokacijah.

Pitt se je na kratko pojavil v Leitchovem Deadpoolu 2, Leitch pa je kot kaskader tudi nadomeščal Pitta v filmih Oceanovih enajst (2001) in Troja (2004). Za stransko vlogo v filmu Bilo je nekoč v Hollywoodu (2019) Quentina Tarantina je Pitt prejel oskarja.

Producenti filma so poleg Leitcha še Antoine Fuqua, ki je prvotno zasnoval projekt, Kelly McCormick in Kat Samick.

Pri britanski založniški hiši Harvill Secker pa so napovedali, da bodo roman japonskega pisatelja v angleškem prevodu izdali prihodnje leto, še poroča Hollywood Reporter.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.