Film/TV

Brat Julie Roberts novi film snemal na Hrvaškem

Osijek, 11. 07. 2024 13.05 | Posodobljeno pred 6 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Igralec Eric Roberts, brat Julie Roberts, je v Osijeku končal snemanje filma Wrongful Death 2: Bloodlines, drugega dela trilerja pod producentsko taktirko Vjekoslava Katušina. Poleg 68-letnega igralca so na Hrvaško pripotovali še igralci Michael Paré, Randy Havens, Costas Mandylor, Robert Miano, Massi Furlan, Chris Moss in ameriško-kitajska igralka Bai Ling.

Igralec Eric Roberts, ki je znan po filmih Ciganski kralj, Samo najboljši in Ponoreli vlak, je nedavno zaključil snemanje novega filma franšize Wrongful Death. Kot poročajo hrvaški mediji, je ekipa hollywoodskih igralcev in režiserjem na čelu pripotovala v Osijek, kjer so že posneli zadnje prizore drugega dela franšize, ki bo nosil podnaslov Bloodlines.

Eric Roberts bo nastopil tudi v drugem delu franšize Wrongful Death.
Eric Roberts bo nastopil tudi v drugem delu franšize Wrongful Death. FOTO: Profimedia

"Glede na številne pozitivne odzive in kritike na prvi film Wrongful Death ni bilo nobenega dvoma pri snemanju drugega dela filma. Eric Roberts in Michael Paré sta se lani na snemanju prvega dela v Belem Manastiru navdušila nad Baranjo, predvsem nad gastronomskimi dobrotami in lepoto pokrajine. Pohvalili so tudi našo produkcijo in profesionalnost, ki se po Robertsovih besedah skorajda ne razlikuje od tiste v Hollywoodu," je že pred kratkim izpostavil Katušin.

Zaplet prvega filma Wrongful Death se vrti okoli prizadevanj Davida Moora, ki ga igra Michael Paré, da bi izvedel pravo resnico o umoru svojega sina, to pa skuša izvedeti od hčerke senatorja McElroya, ki ga je upodobil Eric Roberts, medtem ko se v nadaljevanju Wrongful Death 2: Bloodlines detektiv Bruce Williams (Chris Moss) sooča z vrsto brutalnih umorov ter številnimi skrivnostmi. Poleg tega, da se osredotoča na napet zaplet in nepričakovane dogodke, film raziskuje tudi globoke medčloveške odnose in notranjo boje likov.

Eric Roberts je v 50-letni karieri nastopal v filmskih uspešnicah, neodvisnih filmih, televizijskih serijah, animiranih filmih, kratkih filmih, študentskih filmih in glasbenih videih. Kariero je začel z glavno vlogo v filmu Ciganski kralj (1978), za katero je prejel svojo prvo nominacijo za zlati globus.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

vicente
11. 07. 2024 19.58
inu kdo je ta??? na hrvaškem nekaj pomeniš edino če snemaš szi severino
od tince tič
11. 07. 2024 19.08
Lahko bi napisali samo Eric Roberts, samo potem ne bi bilo toliko klikov
Delavec_Slo
11. 07. 2024 17.33
+4
Samo da se omeni 200x na dan hrvaška- mal ste že nadležni z njimi-še avstrijci to pravijo!
mr_green
11. 07. 2024 17.08
+0
Koga to briga. Važno da ljudje dobro živijo.