Film/TV

Carlos Ponce za naš portal zapel pesem iz telenovele, ki smo jo gledali na POP TV

Ljubljana, 07. 11. 2022 14.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
Avtor
Katja Dobrijević
Komentarji
10

Gledalci POP TV se Carlosa Ponceja zagotovo spomnijo po njegovih nepozabnih vlogah v telenovelah, v katerih smo ga lahko spremljali več kot 20 let. V spomin se nam ni vtisnil le kot igralec, temveč tudi kot pevec naslovnih pesmi priljubljenih mehiških telenovel. V Ljubljani se je srečal s svojimi najbolj gorečimi oboževalci, z njimi poklepetal, se fotografiral in tudi zapel. In kaj pravi o Sloveniji? Več v intervjuju.

Carlos Ponce
Carlos Ponce FOTO: Telemundo

Carlos Ponce, igralec, rojen v Portoriku, ki se je mnogim ljubiteljem televizijskih vsebin vtisnil v spomin po svojih vlogah v mehiških telenovelah in tudi po vlogi v priljubljeni seriji Sedma nebesa. "V Sedmih nebesih sem bil mož Jessice Biel. Njen mož sem bil, še preden je to v resnici postal Justin Timberlake," se je pred občinstvom najbolj gorečih oboževalcev (predvsem oboževalk) pošalil nasmejani 50-letnik, ki se nam je vtisnil v spomin tudi po vlogah v telenovelah, ki smo jih spremljali na POP TV. Nastopil je v telenovelah, kot so Ljubezen brez greha (Sin pecado concebido), Sebična ljubezen (Perro amor), Sladka skrivnost (Dame chocolate) in Padli angel (Santa diabla). Naslovne pesmi telenovele Padli angel se sprva ni mogel spomniti, pesem nadaljevanke Sladka skrivnost pa je za naš portal z veseljem zapel: "Obožujem to pesem, hvala, da ste me spomnili nanjo."

Carlos si je v Slovenijo želel priti že dlje časa, saj pravi da ima tu nekaj prijateljev. "Vašo državo sem do zdaj spremljal le prek družbenih omrežij mojih prijateljev in vedel sem, da je država zelo lepa," je povedal v začetnem nagovoru enournega pogovora, ki ga je vodila radijka Tanja Kocman. Nasmejani igralec je v pogovoru razkril, da se je v Slovenijo odpravil iz Turčije, kjer sta z ženo sodelovala pri novem projektu in da že komaj čakata, da se vrneta domov v Miami, kamor bosta s seboj vzela še dva psička, ki sta ju rešila v turškem Bodrumu. 

Slovenijo sta z ženo Karino obiskala prvič in, kot pravita, se bosta zagotovo vrnila. V času kratkega obiska sta si ogledala Ljubljano in Bled. Carlos pravi, da so ga na ulicah mnogi prepoznali, a da je bil presenečen, da so ga predvsem poznali mlajši. "Večina ljudi, ki me je ogovorila, je z menoj delila vtise o mojem delu. Ali pa delijo svoje zgodbe, v kakšnem obdobju so bili, ko so me gledali v katerem od filmov ali serijah." Karina in Carlos sta poskusila tudi slovensko hrano. Katero slovensko specialiteto je poskusil Carlos? Več v videu spodaj.

Zanimanje za Carlosa pokazala tudi igralca Branko Završan in Tina Gorenjak

"Carlos je popoln, izredno simpatičen, komunikativen, super je. Tudi sicer si ne predstavljam, da bi bili hollywoodski zvezdniki nekaj drugega kot ljudje, ker smo vsi samo običajni ljudje. Nikakor ni presenečenje, da je tako simpatičen, saj sem si točno takšnega tudi predstavljala," je za 24ur.com povedala Tina Gorenjak, ki se je dogodka udeležila na vabilo prijateljice Tanje Kocman. Branko Završan pa je Carlosa po končanem uradnem delu iz prve vrste vprašal nekaj stvari o poteku snemanja serij in telenovel v tujini, saj je želel potrditi svoje sume, da imajo ustvarjalci televizijskih vsebin vsepovsod enake težave, tj. časovno stisko. "Želel sem potrditev, da je to problem tovrstnih snemanj po celem svetu. Predstavljam si, da so lahko snemanja telenovel še bolj peklenska od teh, ki jih mi poznamo," je povedal priznani slovenski igralec. 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

matdej
07. 11. 2022 17.18
Obiskal je lj in Bled…Kaj drugega ni v slo kot samo to dvoje…
flojdi
07. 11. 2022 17.05
Prav Grozljivo se mi zdi napisat : gdo = to
Aleta
07. 11. 2022 17.07
HumanNOTsheep
07. 11. 2022 17.16
+1
Sama si nardila smejka s podbradkom pa tuki pametuješ =)
Mahone7
07. 11. 2022 17.24
+1
Premlad si. Od konca 90ih pa do sredine 00ih so bile juznoameriske telenovele izredno popularne pri nas - sploh konec 90ih z Esmeraldo je bil adijo - 20% celotne populacije je takrat gledalo to telenovelo. Se glavna igralka Leticia Calderon nas je takrat obiskala. Dame chocolate se je pri nas predvajala 07-08. V glavni vlogi tip na posnetku ter Genesis Rodriguez, ki je kasneje iskala sreco v Hollywoodu - Man On A Ledge, Casa de mi padre, Big Hero 6, The Last stand,...
gandolfino
07. 11. 2022 16.24
Carlosa peljite pod Ponce, da spozna lepote naše domovine!
Rožice so zacvetele
07. 11. 2022 15.57
+2
Prvič slišim za "priljubljenega" igralca????
User416781
07. 11. 2022 15.14
+2
Mahone7
07. 11. 2022 17.25
+1
flojdi
07. 11. 2022 18.40
.sj./napiste : kdo so igrali v Bonanzi..ali Dinastiji